Bărbatul care a făcut-o pe Andreea Bălan să uite de divorț. Vedeta TV nu se mai ascunde

După ce Andreea Bălan și George Burcea și-au anunțat divorțul și motivele care au dus la separare, toate detaliile putând fi citite pe WowBiz, drumul celor doi pare să continuie cu altcineva la braț.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Bărbatul care a făcut-o pe Andreea Bălan să uite de divorț. Vedeta TV nu se mai ascunde
Bărbatul care a făcut-o pe Andreea Bălan să uite de divorț. Vedeta TV nu se mai ascunde


In articol:

Deși momentan lucrurile sunt la faza zvonurilor și a bârfelor, Andreea Bălan revine în centrul atenției alături de Petrișor Ruge. Mai exact, fostul partener al vedetei TV. Un partener pe care Andreea Bălan l-a desemnat ca fiind „cel mai stabil din viața mea”. 

Andreea Bălan și Petrișor Ruge se cunosc de 12 ani, timp în care au ajuns să se cunoască extrem de bine și să lege o legătură foarte strânsă. Sunt apropiați și pe scenă, dar și în viața reală, căci artista a susținut în repetate rânduri că se înțeleg de minune și îi leagă foarte multe lucruri pe care le au în comun. 

Ce-i unește pe Andreea Bălan și Petrișor Ruge

Andreea Bălan s-a despărțit de George Burcea, iar Petrișor Ruge s-a despărțit de Sandra Izbașa. Lucrurile se îndreaptă, pentru cei doi, în aceeași direcție, așa că nu este exclus să vedem, peste ceva timp, un cuplu Andreea Bălan-Petrișor Ruge. De-a lungul timpului despre cei doi s-au născut numeroase speculații potrivit cărora între ei ar fi mai mult decât o relație profesională și de prietenie. Zvonurile sunt alimentate - trebuie menționat acest aspect!!! - chiar de Andreea Bălan. 

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

De ziua de naștere a lui Petrișor Ruge, Andreea Bălan a postat pe conturile sale de pe rețelele de socializare o fotografie cu ei doi, alături de un mesaj interesant.

”Azi e ziua lui Petricică Superman. De 12 ani împreună. E cel mai stabil din viața mea. Trofeul care ne-a schimbat viața. Acum 12 ani – locul 1 – la Dansez pentru tine. Happy Birthday!” a scris vedeta, pe social media.

Bărbatul care a făcut-o pe Andreea Bălan să uite de divorț. Vedeta TV nu se mai ascunde
Bărbatul care a făcut-o pe Andreea Bălan să uite de divorț. Vedeta TV nu se mai ascunde

Ce scria WowBiz despre Petrișor Ruge

În momentul în care Petrișor Ruge și Sandra Izbașa s-au despărțit, WowBiz a oferit cititorilor săi toate detalile.

"Sandra şi Petrişor s-au despărţit de câteva săptămâni. A fost o surpriză neplăcută pentru toată lumea. Erau tare frumoşi împreună, se completau, aveau lumea lor, se respectau, se susţineau şi chiar se iubeau. Petreceau destul de mult timp împreună, el aproape că era mutat definitiv la Sandra. Au făcut multe sacrificii ca să fie împreună. Sandra l-a însoţit la spectacole în ţară, în străinătate, atunci când era plecat cu Andreea Bălan, doar ca să fie lângă el. Şi el a făcut sacrificii pentru ea. Toată lumea se aştepta la o nuntă, la o logodnă, nu la o despărţire. Nu i-am văzut niciodată certându-se, erau numai un zâmbet amândoi şi foarte drăgăstoşi unul cu celălalt. Nu ştie nimeni care e motivul, ei nu discută despre relaţia lor. Nici când erau împreună, fericiţi, nu dădeau din casă. Să sperăm că e o doar o pauză şi nu o despărţire", au declarat surse apropiate celor doi pentru Wowbiz.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Un milionar din România, arestat preventiv după ce a înjunghiat o femeie! Oamenii legii i-au găsit răniți într-o mașină pe DN1

Ce a făcut Alex Zănoagă după ce Simina a născut! A recunoscut în fața tuturor

Dezvăluiri incendiare despre fiica lui Mihai Gâdea! Detalii neștiute până acum despre Karina Maisha

Bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți cinci poliști, a luat foc când a văzut filmarea cu agentul care îl lovește în stradă pe un delicvent: “Dacă era...

Andreea Bălan, aluzii nu tocmai subtile la George Burcea! ”Sentimentele...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies