Bărbatul care a incendiat-o pe fata de 17 ani a cerut arest la domiciliu. Explicația revoltătoare: are relații și o poate ajuta să se vindece

Ion Turnagiu a cerut arestul la domiciliu. Cererea a fost făcută duminică, la procesul în cadrul căruia a fost plasat în spatele gratiilor pentru 30 de zile.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Bărbatul care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani din Mehedinți le-a cerut anchetatorilor să fie arestat la domiciciliu deoarce are „relații” și o poate ajuta pe victimă să se recupreze, potrivit Digi 24.

Ion Turnagiu a cerut plasarea la domiciliu. Explicații halucinante

Ion Turnagiu, bărbatul care a fost conamnadt la închisoare pe viață, dareliberat condiționat a spus că nu vrea să facă declarații pentru acuzațiile ce i-au fost aduse de fata de 17 ani. Mai mult decât atât, brbatul a spus că nu a mâncat de patru zile și că este foarte supărat de plângerea făcută de fată pe numele său.

Ajuns în fața judecătorului, bărbatul de 46 de ani care a stat la închisoare 26 de ani, a cerut să fie plasat în arest la domiciliu, spunând că are mijloacele financiare necesare, dar și „relații” care ar putea fi folosite pentru a o ajuta pe fată să se recupereze.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Tânăra de 17 ani are capul ars! Portret șoc al adolescentei

Ministrul Justiției a demis întreaga conducere a Penitenciarului din care a fost eliberat Ion Turnagiu

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, i-a demis, marţi, pe directorul şi directorul adjunct de la Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin, care au aprobat eliberarea condiționată a crimianlului care a incendiat-o pe tânără. În plus, ministrul Justiţiei a cerut CSM să sesizeze Inspecţia Judiciară cu privire la respectarea dispoziţiilor care reglementează liberarea condiţionată a deţinutului şi cere un control în întreaga ţară.

Citeste si: Tânăra de 17 ani incendiată vineri, plimbată între spitale pentru că „nu au fost locuri”. Starea fetei este critică și nu poate fi dusă în străinătate

”Ministrul Justiţiei l-a demis din funcţie, astăzi, 16 iunie 2020, pe directorul Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin, în urma evaluării procesului-verbal nr.20020/169 din 28.03.2019 emis de Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin privind deţinutul Ion Turnagiu. Ministrul Justiţiei l-a demis din funcţie, astăzi, 16 iunie 2020, pe directorul adjunct al Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin, în urma evaluării procesului - verbal nr.20020/169 din 28.03.2019 emis de Penitenciarul Drobeta - Turnu Severin privind deţinutul Ion Turnagiu”, a transmis, marţi, Ministerul Justiiei, printr-un comunicat de presă, potrivit Știrile Protv.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, previziune cutremurătoare pentru 2020: „Un trup cu o sfoară groasă împletită...”

Potrivit sursei citate, ministrul Justiţiei a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii, sesizarea Inspecţiei Judiciare în vederea efectuării de verificări ”cu privire la modul de respectare a dispoziţiilor legale care reglementează liberarea condiţionată în dosarul 3349/225/2019 al Tribunalului Mehedinţi privind cererea de liberare condiţionată a deţinutului Ion Turnagiu”.

”Ministrul Justiţiei a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii, astăzi, 16 iunie 2020, sesizarea Inspecţiei Judiciare pentru a efectua un control tematic privind modul de respectare a aceloraşi dispoziţii legale, la nivel naţional, având în vedere că această problemă a devenit recurentă şi s-a manifestat din plin şi în cazul legii privind recursul compensatoriu, cu consecinţe grave asupra siguranţei cetăţeanului”, a mai transmis Ministerul Justiţiei.

Galerie foto 
Citește și:

Lovitură de teatru în cazul Caracal! Alexandra Măceșanu, răpită de un interlop apropiat Clanului Sportivilor? Dezvăluirile lui Gheorghe Dincă EXCLUSIV

Liviu Dragnea are probleme de sănătate! Irina Tănase a dat primele declarații despre starea de sănătate a fostului președinte PSD: "I s-au umflat genunchii"

Iată tot ce trebuie să știi dacă te întorci în România! Ce să faci ca să eviți carantina

Piedone își strigă nevinovăția în dosarul Colectiv! Ce a declarat Primarul Sectorului 5 pe treptele Curții de Apel: " Sunt nevinovat..."

Nicușor Dan anunță o nouă măsură nepopulară! Adio Târg de Crăciun în București

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies