Bărbatul care a sunat la 112 în timpul pandemiei de coronavirus și a făcut glume obscene are un tupeu fantastic! George Pian l-a amenințat pe "Beleaua Corduneanu" că îi crapă capul cu târnăcopul!

George Pian l-a amenințat pe Beleaua Corduneanu, deranjat că acesta s-a luat de etnia lui.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

George Pian l-a amenințat pe Beleaua Corduneanu în 2015, dar a revenit în prim-plan acum câteva zile. Pe data de 22 martie, George Pian a postat un video pe reţeaua Tik Tok şi apoi pe Facebook în care face un apel fals la 112, a relatat Adevărul. Pe telefonul mobil pe care acesta îl ţine în mână se vede clar că apelul a fost făcut la numărul de urgenţă. (vezi ce mesaj a trimis mama polițistă a lui Beyonce de România în plină epidemie de coronavirus)

Citeste si: Primele declaratii ale barbatului care l-a aparat pe Florin Salam! A spus care este ADEVARUL: ce s-a intamplat de fapt in restaurant

Citeste si: Adrian "Beleaua" Corduneanu s-a retras la mânăstire în ziua alegerilor: „Nimic fără Dumnezeu”

Citeste si: Nicolae Guţă, dezbrăcat cu forţa şi obligat să cânte până dimineaţa! Regele manelelor, într-o ipostaza cu adevărat jenantă!

După ce o ţine de vorbă pe operatoarea care îl întreabă ce urgenţă are, bărbatul îi spune o obscenitate. Marţi, în jurul prânzului, bărbatul a postat un nou video, din care rezultă că a apelat la serviciile unei escorte, care îi spune „tarifele”. „Acuma e problemă cu virusul ăsta, te deranjează dacă vin cu o mască de gaze pe faţă”, îi spune George Pian, care râde singur de gluma sa.

fara descriere

George Pian l-a amenințat pe Beleaua Corduneanu. Poliția l-a amendat cu 1.000 de lei

„Referitor la filmarea apărută în spaţiul public, în care un bărbat se filmează în timpul efectuării unui apel fals pe 112, facem precizarea că acesta a fost condus ieri, la sediul Secţiei 21 Poliţie şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.000 de lei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

În 2015, George Pian s-a filmat în timp ce îi transmte un mesaj amenințător lui Adrian Beleaua Corduneanu, deranjat că acesta din urmă a scris mai multe postări împotriva celor de etnie romă. “Băi, Corduneanu, când o să vii la București să iei o piatră în gură, că aici se dă ora exactă. Te aștept cu verii mei primari, vreo 150, care lucrează la câmp cu sape și lopeți. Dacă nu te ferești, o să îți crap capul cu târnăcopul”, l-a amenințat Pian pe Corduneanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate