Vedete

Barbatul care o adora pe Denisa Manelista spulbera toate zvonurile! "A avut un singur iubit, unul singur in viata ei!" Vezi ce spune despre cei care sustin ca vedeta ar fi avut aventuri. EXCLUSIV

Denisa Manelista a fost supranumita o lunga perioada "ultima virgina din showbiz". Tanara avea niste principii pe care multi le considera demodate, artista dorind ca primul barbat din viata ei sa fie si ultimul.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Barbatul care o adora pe Denisa Manelista spulbera toate zvonurile! "A avut un singur iubit, unul singur in viata ei!" Vezi ce spune despre cei care sustin ca vedeta ar fi avut aventuri. EXCLUSIVicon photo

Apropiatii vedetei sustin ca Denisa si-a pastrat puritatea pana cand l-a cunoscut pe Florin, omul de afaceri care a cerut-o de sotie si care i-a fost alaturi in toate momentele de agonie aferente cancerului la ficat. Frumoasa solista spunea ca va imbraca rochia de mireasa daca va reusi sa invinga boala necrutatoare care a macinat-o. Din pacate nu a fost asa, iar logodnicul ei este in continuare devastat de decesul acesteia.

Andrei Chiriac sustine ca a fost prieten cu artista si sufera enorm dupa ea
Andrei Chiriac sustine ca a fost prieten cu artista si sufera enorm dupa ea

In ciuda povestii de dragoste impresionante pe care interpreta de muzica de petrecere a trait-o in ultimii ani, dar si in pofida caracterizarii pe care i-o fac toti apropiatii, exista carcotasi care spun ca protagonista noastra nu ar fi fost chiar atat de cuminte, ca ar fi avut mai multe aventuri dintre care una chiar cu varul ei. Ei bine, Andrei Chiriac, prietenul de suflet al Denisei, cel care a si creat o pagina de facebook in memoria ei, spulbera toate zvonurile, tanarul afirmand ca stie sigur ca Florin a fost primul si ultimul barbat din viata regretatei cantarete.

"Denisa a avut un singur iubit, unul singur in viata ei, pe bune. Florin il cheama. El nu a dorit sa apara cu ea in public, nu-i place viata mondena. El a iubit-o curat, nu de fala. Nu m-a interesat soarta lui, in generat. Am vazut ca Denisa este bine langa el si asta a contat cel mai mult. Denisa imi povestea mereu de el. Ea a fost o femeie pura, cinstita, nu a umblat cu barbati. Si-a dorit unul si bun, nu cum au zis rautaciosii si invidiosii, ca a fost cu unul si cu altul", a declarat tanarul.

"A fost prietena mea de suflet. O prietenie adevarata nu inseamna sa fii iubitul unei persoane sau sa fii permanent langa ea. Ea era mereu plecata la cantari, iar eu cu familia mea, dar ne-am mai intalnit, am mai vorbit pe facebook. Mi-a placut totul la ea, adica frumusetea, vocea, zambetul, toate melodiile de dragoste, simplitatea ei, bunatatea si blandetea. Pe veci o sa iubesc acest suflet bland si bun, fiinta minunata", a  mai spus Andrei Chiriac.

Apropiatii solistei sustin ca primul si singurul iubit al vedetei este Florin, un om de afaceri
Apropiatii solistei sustin ca primul si singurul iubit al vedetei este Florin, un om de afaceri

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune