Bărbatul care s-a pus pe șinele de metrou suferea din dragoste: „Nu pot să trăiesc fără ea!”

Bărbatul care s-a pus ieri pe șinele de metrou din Piața Unirii a fost părăsit de iubită și a vrut să își ia viața.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Incidentul cu bărbatul care a vrut să e sinucidă ieri la metrou, în Piața Unirii din București, a blocat circulația zeci de minute.

Citeste si: Dureros! Motivul pentru care groapa Denisei Răducu a fost făcută mai mare

Citeste si: Un nepot din Galați și-a ucis cu sânge rece bunica, apoi a plecat la întâlnire

Citeste si: Un video cu un BMW în flăcări a devenit viral. Șoferul aflat în impas a apelat la ajutorul une mașini care transporta fecale

Bărbatul care s-a pus pe șinele de metrou suferea din dragoste: „Nu pot să trăiesc fără ea!”

Tânărul se afla în stare de ebrietate și își striga într-una disperarea. „Nu pot să trăiesc fără ea! Nu pot, nu pot!”, sunt cuvintele de disperare pe care le striga în văzul călătorilor îngroziți. 

În imaginile surprinse de un călător și postate de Facebook, se vede cum mai mulți oameni i-au sărit în ajutor și l-au scos de pe șinele de tren.
„Săriți mă și luați-l! Ia-l de picioare, ia-l de picioare!”. 

În ajutorul lor au venit și angajații firmei de pază care asigură securitatea la metrou. Alimentarea cu energie electrică a fost oprită pe Magistrala 1 pentru a-l putea salva pe tânărul disperat.

Știrea inițială: Un bărbat a încercat să se sinucidă la stația de metrou Piața Unirii. S-a așezat pe șine și a așteptat să treacă trenul

 Un bărbat a încercat să își pună capăt zilelor și a coborat pe șinele metroului, în așteptarea trenului. Întregul episod s-a desfășurat la stația Piața Unirii sub privirile îngrozite ale celorlalți călători.
Oamenii de pe peron au încercat să-l convingă să se salveze, însă când au văzut că nu reușesc cu vorba bună, s-au mobilizat. Trei bărbați au coborât pe linia metroului și l-au imobilizat pe bărbat. Apoi l-au urcat pe peron și a fost scos din aria de circulație a metroului.
Deocamdată nu se cunosc motivele care l-au condus pe bărbat la un asemenea gest. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate