WOW

Bărbatul care şi-a ţinut iubita sechestrată timp de cinci ani este in libertate! Mărturisiri cutremurătoare: „Mergea cu mine la toaletă şi mă păzea”

Bărbatul din Rucăr, judetul Argeş, se află sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Bărbatul care şi-a ţinut iubita sechestrată timp de cinci ani este in libertate! Mărturisiri cutremurătoare: „Mergea cu mine la toaletă şi mă păzea”icon photo
 
Femeia a trecut prin chinuri groaznice ani la rând, însă a reuşit să scape. Ea îşi va petrece următoarele 60 de zile într-un centru de protecţtie, alături de fetiţa lor. 
 
„Este o înscenare”, a fost declaraţia bărbatului. Pe una dintre filmările înregistrate chiar de el în casă se poate vedea, însă, cum femeia este obligată să îşi ceară iertare în genunchi de la partenerul ei. „Te rog frums să ma ierţi pentru toate cuvintele pe care ţi le-am adresat azi”, a fost ea nevoită să spună. 
 
Psihologul a explicat că un comportament ca cel al individului in cauză este o urmare a unor traume suferite în copilărie. 
 
„Se purta cu mine mai ceva ca... cu un animal. Încuia camera şi dacă pleca la un vecin de peste stradă pentru două trei ore. Noaptea, când ne băgam la culcare, încuia cu cheia şi şi-o punea de gât. Mergea cu mine la toaletă şi mă păzea. Dacă voia să mă lase, mă spălam”, a povestit ea. 
 
 
Adevărul despre câştigurile enorme ale lui Constantin Enceanu! Afacerile celebrului cântăreţ de muzică populară sunt mai prospere ca niciodată!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Anca Surdu şi  Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlonicon photo

Vedete

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlon

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia au făcut echipă la Exatlon în primul sezon. Acum, sunt amândoi implicaţi în acelaşi proiect.

Titlu secțiune