Vedete

Barbatul cu care s-a afisat Bianca a vorbit despre femeia ideala! Vezi ce conditii trebuie sa indeplineasca pentru a-l cuceri pe Tristan: „Greu de gasit!”

Acum un an, barbatul cu care s-a afisat Bianca a vorbit despre femeia ideala. Tristan Tate a fost campion la kickboxing.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Barbatul cu care s-a afisat Bianca a vorbit despre femeia ideala! Vezi ce conditii trebuie sa indeplineasca pentru a-l cuceri pe Tristan: „Greu de gasit!”icon photo

Intrebat de fani, barbatul cu care s-a afisat Bianca a vorbit despre femeia ideala. Tristan Tate, fostul campion la kickboxing, care a luat cina cu Bianca dupa ce aceasta s-a despartit de Victor Slav, a avut un dialog cu fanii in urma cu mai bine de un an. (vezi imagini de la prima intalnire a Biancai cu Tristan)

Barbatul cu care s-a afisat Bianca a vorbit despre femeia ideala: "Abdomen plat, fund mare, buze frumoase"

Rugat sa faca un portret al femeii ideale, Tristan a raspuns: “Minunata, inteligenta, prietenoasa, inocenta, sa aiba unghii frumoase, sa poarte tocuri, ochi frumosi, abdomen plat, fund mare, buze frumoase si as putea continua asa toata ziua…Greu de gasit”.

Barbatul cu care s-a afisat Bianca a vorbit despre femeia ideala. “Suntem, nu stiu cum sa spun, in tatonari"

Intr-o discutie cu fanii, barbatul cu care s-a afisat Bianca a vorbit despre femeia ideala. “Suntem, nu stiu cum sa spun, in tatonari. Ne intalnim, dar nu putem vorbi de o relatie pentru ca nu stim ce ne rezerva viitorul, dar pot sa spun ca in prezent suntem foarte bine”, a explicat Bianca Dragusanu pentru Wowbiz.ro.


 

 
Ionuţ Jaguarul, interviu EXCLUSIV pentru WOWbiz.ro din Republica Dominicana: ”Monica Roşu se menajează! În locul ei plecam de la Exatlon”! Ce spune antrenorul Războinicilor despre accidentările ”ciudate” din acest sezon VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”icon photo

Vedete

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”

De când a aflat despre planul de răzbunare al soţului ei, la adresa lui Adem, Sureyya este foarte supărată pe Faruk.

Titlu secțiune