Vedete

Barbatul cu care s-a afisat Bianca a vorbit despre femeia ideala! Vezi ce conditii trebuie sa indeplineasca pentru a-l cuceri pe Tristan: „Greu de gasit!”

Acum un an, barbatul cu care s-a afisat Bianca a vorbit despre femeia ideala. Tristan Tate a fost campion la kickboxing.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Intrebat de fani, barbatul cu care s-a afisat Bianca a vorbit despre femeia ideala. Tristan Tate, fostul campion la kickboxing, care a luat cina cu Bianca dupa ce aceasta s-a despartit de Victor Slav, a avut un dialog cu fanii in urma cu mai bine de un an. (vezi imagini de la prima intalnire a Biancai cu Tristan)

Barbatul cu care s-a afisat Bianca a vorbit despre femeia ideala: "Abdomen plat, fund mare, buze frumoase"

Rugat sa faca un portret al femeii ideale, Tristan a raspuns: “Minunata, inteligenta, prietenoasa, inocenta, sa aiba unghii frumoase, sa poarte tocuri, ochi frumosi, abdomen plat, fund mare, buze frumoase si as putea continua asa toata ziua…Greu de gasit”.

Barbatul cu care s-a afisat Bianca a vorbit despre femeia ideala. “Suntem, nu stiu cum sa spun, in tatonari"

Intr-o discutie cu fanii, barbatul cu care s-a afisat Bianca a vorbit despre femeia ideala. “Suntem, nu stiu cum sa spun, in tatonari. Ne intalnim, dar nu putem vorbi de o relatie pentru ca nu stim ce ne rezerva viitorul, dar pot sa spun ca in prezent suntem foarte bine”, a explicat Bianca Dragusanu pentru Wowbiz.ro.

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate