Vedete

Barbatul cu care s-a afisat Bianca, batut crunt de un roman! VIDEO!

Barbatul cu care a fost surprinsa, la o cina, Bianca Dragusanu, a cochetat ani buni cu sporturile de contact. Cu toate acestea, la debutul in MMA, un roman l-a facut praf dupa doar o repriza de lupta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Calin Perian


Barbatul cu care s-a afisat Bianca, batut crunt de un roman! VIDEO!icon photo

Barbatul cu care a fost surprinsa, la o cina, Bianca Dragusanu, a cochetat ani buni cu sporturile de contact. Cu toate acestea, la debutul in MMA, un roman l-a facut praf dupa doar o repriza de lupta.

Tristan Tate, barbatul cu care a fost surprins Bianca Dragusanu, este cunoscut pentru abilitatile sale de kick-boxer. Cu toate acestea, la debutul sau in MMA, fara sa beneficieze de regulile sportului de contact cu care era obisnuit, a pierdut, prin KO, in prima repriza, in fara unui roman, Adrian Preda.

 

Astfel, daca prima repriza a inceput foarte bine pentru Tristan Tate, acesta reusind cateva lovituri de picior spectaculoase, romanul Adrian Preda nu s-a lasat intimidat, si, la prima greseala in ring a barbatului care a fost surprins alaturi de Bianca Dragusanu, dupa despartirea acesteia de Victor Slav, a profitat din plin. Mai exact, cum in MMA este permisa lupta la sol, dupa ce l-a trantit pe englez, Adrian Preda a reusit, cu cateva lovituri de cot, pe cand era deasupra lui Tristan Tate, sa il faca KO pe acesta din urma.


A fost surprins cu Bianca Dragusanu, la restaurant

Bianca Dragusanu a fost surprinsa, de curand, dupa despartirea de Victor Slav, de paparazzi, in compania lui Tristan Tate in timp ce se delectau cu cina intr-un restaurant de fite din Capitala.

 
Alin Andronic, secretul cu care a venit la Exatlon! De ce este accidentarea de la genunchi mult mai gravă decât a părut la televizor? ”L-am văzut că şchiopătează”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune