Barbatul cu doua sotii, traditii si suparari! Una dintre sotii a inceput sa comande, cealalta sa execute: "Imi place sa tin fraiele!"

George Chirila a ajuns cunoscut de o tara intreaga dupa ce povestea lui a devenit cunoscuta. Barbatul a starnit numeroase controverse cu povestea lui de viata si decizia de a se iubi cu doua surori, alaturi de care are si copii.

Autor: A. B.
George Chirila a decis sa nu se mai barbiereasca si a explicat care este motivul.

 

"Chipul este intiparirea fiintei. Faptul ca te barbieresti e un fel de masca.
Am cunoscut o fata de 13 ani care mi-a deschis mintea"
, a declarat George Chirila in cadrul emisiunii "Wowbiz". 
Familia lui George Chirila sarbatoreste intr-un mod unic ziua de 1 Decembrie. Barbatul a marturisit ca ei planteza in fiecare an un pom si aseaza steaguri in pamant. 
"Pentru noi 1 Decembrie inseamna o perioada. La mine incepe pe 24 Noiembie, pentru ca s-a nascut Petru, acasa, fara certificat de nastere. Noi marcam acest eveniment prin plantarea unui arbore, un nuc. Caldura e in om, in momentul in care o gasesti in tine niciodata nu-ti va mai fi frig. La fiecare sapte zile, noi mancam cum se va manca pe viitor, cat mai sanatos", a mai spus barbatul.
Mariana a recunoscut ca ea este cea care conduce in casa, iar cealalta sotie nu are nimic impreuna.
 
"Imi place sa tin fraiele. Eu tin legatura intre ei. Nicoleta e o femeie tare buna", a spus Mariana. "Cineva ar trebui sa tie si seful in casa pentru ca altfel e dezastru", a marturisit Nicoleta. 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies