Bărbatul din Alba găsit mort în frigider dormea pe o avere. Câti bani au descoperit autoritățile sub saltea

Noi detalii surprinzătoare ies la iveală în cazul bărbatului din Alba găsit mort în frigiderul propriu.

Distribuie pe:

Bărbatul din Alba găsit mort în frigider dormea pe o avere. Câti bani au descoperit autoritățile sub saltea


In articol:

Pensionarul în vârstă de 71 de ani din comuna Galda de Jos, era bolnav, având un handicap, și trăia la limita subzistenței alături de fiul său.

Chiar fiul bărbatului, în vârstă de 39 de ani l-a băgat pe tatăl său în frigider, cu o lună înainte ca acesta să moară.

Ce au descoperit polițiștii sub salteaua bătrânului

Deși vecinii bărbatului găsit mort îl știau ca fiind foarte sărac, nu mică le-a fost mirarea când au aflat ca pensionarul dormea pe o mică avere, adică nu mai puțin de 36.000 de lei, strânși sub salteaua patului în care dormea.

O parte din bani au fost roși de șobolanii care dădeau târcoale prin gospodăria bărbatului.

În urma unei operații de acum câțiva ani, pensinarul rămăsese fără ambele picioare.

Citeste si: Povestea emoționantă a băiețelului de patru ani care a murit de cancer: „Mami, mă duc în cer și acolo mă joc până vii și tu, da?”

Citeste si: O tânără s-a îndrăgostit de șoferul autobuzului cu care circula zilnic. Cum au ajuns cei doi să devină un cuplu

Citeste si: Cum a fost filmată Veronica Stegaru din Blegești, când credea că nu o vedea nimeni. Filmarea a devenit virală pe Tik Tok

Gestul șocant al fiului bărbatului găsit mort

Fiul bătrânului, Cosmin, ar fi fost cel care l-a pus pe tatăl său în frigider, într-un moment de nebunie. Bărbatul ar fi murit pe 10 decembrie 2019, însă a fost descoperit abia după o lună, potrivit alba24.ro.

Fără să devină suspect, Cosmin și-a continuat viața ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Vecinii spun chiar că în seara de Revelion, el ar fi ieșit din casă cu o sticlă de bere pentru a sărbători noul an.

Cine a alertat autoritățile

Un angajat al Poștei este cel care a intrat la bănuieli. El nu îl mai văzuse pe bătran de câteva zile și a luat legătura cu o rudă, ea fiind cea care a anunțat poliția.

Cazul pensionarului invalid, lăsat în grija fiului său, a fost luat în atenția autorităților. Însuși Cosmin, fiul bătrânului avea probleme legate de alcool. El încasa o indemnizație de însoțitor de persoană cu handicap. Bătranul încasa o pensie de aproape 2.500 de lei.

Fiul bărbatului a fost arestat pentru profanare de cadavre. Între timp, legiștii vor efectua necropsia bătânului, pentru a se stabili cauzele morții.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate