Barbatul impuscat in stil mafiot in cartierul Vitan fusese in vizita la amanta?

Un atac desprins parca din filmele cu mafioti a avut loc, luni, in jurul orei 22.30, in cartierul Vitan. Un barbat a fost impuscat de doi racketi inarmati cu automate Kalashnikov. Victima a scapat ca prin minune, desi asupra sa s-au tras zeci de gloante.

Distribuie pe:

##GALLERY29##

Luni seara, in jurul orei 22.30, intr-o zona situata aproape de centrul Capitalei, Razvan I., un barbat in varsta de 26 de ani, pleca, se pare, de la amanta sa. "Venea foarte des. Ii vedeam mai tot timpul masina in parcarea blocului, seara tarziu", ne-a explicat o vecina de-a femei pe care a vizitat-o Razvan I.

Ajuns la masina, Razvan nici n-a apucat sa bage cheia in contact, ca doi barbati imbracati in negru, s-au apropiat de autovehicul si au deschis focul. Cateva zeci de gloante au penetrat zidul blocului, caroseria masinii. Doua gloante si-au nimerit tinta, pe Razvan I., in cap si in stomac.

Victima a scapat insa ca prin minune si era constienta la doua minute dupa atac, cand un martor a gasit curajul necesar sa se apropie si sa sune la 112. Politistii si procurorii ajunsi la fata locului au inceput sa audieze martorii. Pana acum nu se stie exact mobilul atacului. Prima varianta vehiculata a fost ca barbatul impuscat era dator vandut la camatari, iar cea de-a doua atinge viata dubla pe care o ducea femeia pe care Razvan I. o vizitase. Vecinii sustin ca tanara E. P., are un copil cu alt barbat cu care, de altfel si locuieste. Cercetarile continua. In acest sens, politistii au strans imaginile surprise de camerele de luat vederi de pe o raza de cateva sute de metri.

Pe langa violenta atacului, anchetatorii se grabesc sa solutioneze repede cazul si dintr-un alt motiv. Armele celor doi atacatori, celebrele Kalashnikovuri, sunt folosite pentru lupte de gherila, fiind foarte rar folosite in reglarile de conturi. Mai mult decat atat, cei doi tragatori aveau antrenament, chiar daca au nimerit si geamurile unei locuinte. Politistii au concluzionat ca atacatorii nu au tras pentru prima data cu un AK-47 dupa declaratia unui martor: "Au tras rafale si, apoi, glont cu glont". Aceasta este cea mai eficienta metoda de a trage cu automatele Kalashnikov, din cauza reculului foarte puternic.

FOTO: Sorin Cioponea


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate