Bărbatul în mașina căruia a murit Răzvan Ciobanu a fost condamnat! Judecătorii l-au găsit vinovat

Bărbatul în mașina căruia a murit Răzvan Ciobanu a fost condamnat! Judecătorii l-au găsit vinovat

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Răzvan Ciobanu a murit conducând o mașină care nu îi aparținea. În autovehicul a fost găsit un act de identitate care aparținea unui afacerit pe nume Iulică Cercel.

Se pare că afaceristul nu este străin de problemele cu legea, el fiind condamnat la închisoare în urmă cu aproape trei ani.

“În baza art. 38 alin.1,art.39 alin.1 lit.b, art.45 alin.3 lit.a NCp și art.10 din Legea nr.187/2002, inculpatul Cercel Iulică va executa pedeapsa cea mai grea de 2 ani și 8 luni închisoare, la care se adaugă un spor de 4 luni, și anume 3 ani închisoare, precum și 2 ani interzicerea drepturilor prev. de art. 66 alin.1 lit.a,b NCp (corespunzator art. 64 lit. a) teza a II-a si lit. b C.pen. 1969).

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

În baza art.45 alin.5 NCp aplică inculpatului pedepsele accesorii prev. de art.66 alin.1 lit.a,b NCp pe durata executării pedepsei rezultante.

În baza art. 91 si 97 alin.2 NCp suspendă sub supraveghere executarea pedepsei rezultante de 3 ani închisoare, pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani, calculat de la data ramânerii definitive a s.p.nr.99/29.11.2016 aplicată de Tribunalul Călărași, Secția Penală”, au stabilit magistrații, relatează Cancan.

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, primele declarații despre motivele care au facut-o să se reapuce de videochat! EXCLUSIV

Răzvan Ciobanu a murit

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit pe data de 29 aprilie într-un grav accident rutier. Tragedia s-a petrecut la intrarea în comuna Săcele, spre Năvodari, din județul Constanța.

„Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac”, s-a arătat, la momentul respectiv, într-un comunicat al Poliției Constanța.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate