Bărbatul ucis în Paceville, cetățean român și britanic, a fost implicat în două cazuri de crimă și un jaf violent. Ce trecut tumultuos ascundea

Român ucis în Pacevill, acuzat de dublă crimă și jaf de sute de mii de euro.

Autor: Sabrina Saghin

In articol:

Un bărbat a fost ucis în Paceville, prin înjunghiere. La mai puțin de 18 ore de la teribilul incident, Poliția a arestat 3 bărbați, despre care se crede ca ar fi implicați. Suspecții, toți români, cu vârste de 31, 32 și 35 de ani, au început să fie audiați de autorități marți dimineață, 6 Decembrie.

Bărbat înjunghiat în Paceville

Citește și: Un bărbat din Drobeta Turnu-Severin s-a încuiat în casă și amenința că își dă foc dacă soția divorțează. Când au venit polițiștii, s-a speriat și a căzut de la etaj

Victima a fost înjunghiată luni, 5 Decembrie. Joseff Rivas, în vârstă de 44 de ani, s-a născut în România și avea dublă cetățenie – britanică și română. Acesta a fost înjunghiat mortal cu un cuțit în piept. Crima a avut loc în jurul orei 15:20, iar victima a murit în spital, la două ore după agresiune.

În urma anchetei desfășurată de TVMnews, s-a aflat faptul că Joseff Rivas și-a petrecut viața locuind fie în Londra, fie în România. Totuși, conform unor documente malteze, în 2014 acesta a lucrat într-un local de divertisment din Malta.

De asemenea, Rivas a avut probleme în trecut cu justiția, iar ziarele românești îl descriu ca fiind un criminal periculos.

Joseff Rivas a avut probleme cu justiția în trecut

Conform unei anchete desfășurate de TVMnews, Rivas a fost dat în urmărire în Regatul Unit, după ce a fost implicat în două jafuri violente.

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

În anul 2008 a fost complice într-un caz de omor din culpă al unui bărbat, căruia i s-au fracturat oasele feței. Cu toate acestea, a reușit să părăsească Anglia, în același an, și s-a întors în România, unde s-a angajat ca agent de pază al unui club. Joseff Rivas a fost căutat de Interpol în cazul bărbatului omorât, la care a fost complice.

Citește și: Explicația bizară a lui Andrei, după ce și-a ucis logodnica: „M-am trezit și era moartă”. Ioana a fost găsită fără suflare în locuința ei din Irlanda

Tot în anul 2008, în Constanța, a fost implicat într-o ceartă cu un alt agent de pază, despre care se spune că l-ar fi bătut. Bărbatul a murit doi ani mai târziu. Joseff Rivas a fost închis și condamnat la trei ani de închisoare, însă a fost eliberat condiționat datorită bunului său comportament.

În cele din urmă, în anul 2013, Rivas a fost arestat la Constanța, în urma unui mandat european de arestare, în legătură cu crima de la Londra, din anul 2008. Instanțele britanice nu au reușit să obțină extrădarea lui, însă a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a fost găsit vinovat.

De asemenea, în anul 2015, Joseff Rivas a fost acuzat, împreună cu alți 5 bărbați, de un jaf de 100.000 de euro, la Năvodari, dar și de torturarea proprietarului casei și al prietenului acestuia. Bărbații au fost arestați de Poliția Română, iar Rivas a fost închis timp de 8 ani.

Autopsia lui Rivas, condusă de expertul criminalist Mario Scerri, a fost efectuată în după-amiaza zilei de marți, 6 Decembrie.

De asemenea, este în desfășurare o anchetă a magistratului Charmaine Galea.

Joseff Rivas, jaf la Năvodari

Joseff Rivas, jaf la Năvodari

[Sursa foto: Facebook]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Tragedie în Dâmbovița! Un tânăr de 30 de ani a fost înjunghiat de un prieten la băutură. În ce stare se află acum?

Dovada clară că românul e frate cu improvizația! Supărat că nu funcționează canalizarea, un bărbat din Târgoviște a luat o toaletă ecologică și a montat-o în fața blocului

Bătrân de 70 de ani din Olt, spulberat de o mașină! Victima se afla pe bicicletă în momentul când s-a petrecut tragedia

O haită de câini a apărut la capela unde a fost depusă Ana Oroș, femeia ucisă lângă Lacul Morii. Nimănui nu i-a venit să creadă ce se întâmplă acum în cimitir

Este cutremur total la Moscova! L-a găsit mort. Doliu imens în Rusia

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Bătrân de 70 de ani din Olt, spulberat de o mașină! Victima se afla pe bicicletă în momentul când s-a petrecut tragedia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies