Bariș își amenință tatăl, în episodul de azi din ”Povestea noastră”

Arestata pentru posesie de substante ilegale, Filiz intra in panica.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Tanara nu stie de unde i se trage acest necaz, dar are o banuiala in privinta lui Omer. Filiz asteapta nerabdatoare verdictul judecatorilor si nadajduieste ca lucrurile vor reintra pe fagasul normal, iar ea isi va dovedi nevinovatia.

Fratii Elibol sunt traumatizati ce evenimentele prin care trec. Ramasi fara mama si parasiti de tata, fratii Elibol isi pun toata nadejdea in sora lor, Filiz.

Citeste si: Andy și None de la Puterea Dragostei, despre Adrian: „În afara emisiunii, i-a dat Ricardo o palmă după ceafă și...” Asta nu s-a văzut la televizor

Citeste si: Bogdan și Roxana, imagini tandre! "Mai vrei cuplu cu Deea? Vrei cu mine sau cu Deea?"

Citeste si: Adrian și Ricardo de la Puterea Dragostei s-au îmbrâncit de față cu Andreea Mantea! Războiul dintre ei ia amploare: „L-am strâns și eu de gât și i-am dat o stângă”

Baris o sustine pe Filiz si incearca sa rezolve problema acesteia. tinerei. Baris, care este convins ca Omer se afla in spatele necazurilor lui Filiz, merge la acesta pentru a afla adevarul.

Mare ii este mirarea lui Baris cand afla ca Servet, tatal sau, se face vinovat de necazul lui Filiz. Baris ii declara razboi deschis tatalui sau, amenintandu-l ca ii da in vileag toate escrocheriile.

Nu ratati un nou episod din serialul ”Povestea noastra”, de la 20.00, la Kanal D

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: