Base se imparte de Revelion! La 12 noaptea e la Covasna, apoi, vine sa danseze la Predeal!

Dupa ce a anuntat ca va face Revelionul la Predeal, impreuna cu familia, Traian Basescu a primit o invitatie sa mearga si la Covasna. Surse prezidentiale sustin ca el ar fi acceptat, in consecinta, in Noaptea dintre Ani, seful statului va face un tur de forta intre cele doua localitati.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descrierePana vineri seara, Basescu avea stabilit sa-si petreaca Revelionul la un hotel din Predeal. Ieri, insa, sefii de la hotelul protocolului de stat din Covasna l-au invitat sa faca acolo Noaptea dintre Ani. Cum presedintele nu a putut sa-i refuze, acum, el este nevoit sa faca naveta intre Miercurea Ciuc si Predeal, pentru a nu supara pe nimeni, mai ales ca pregatirile facute de organizatori sunt de cinci stele.

Deocamdata, Base nu s-a decis unde o sa-l prinda 12.00 noaptea, insa, apropiatii lui sustin ca seful statului ar tinde spre Covasna, pentru ca apoi sa vina sa danseze la Predeal pana dimineata.

Basescu se afla in vacanta la munte, la Predeal, cu familia, acolo unde si-a petrecut, de altfel si Craciunul. El sta la vila de protocol si, in majoritatea timpului, prefera sa practice sporturile de iarna alaturi de fiica sa, Elena, si de ginerele, Bogdan Ionescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate