Bat clopote de nuntă? Ana-Maria Barnoschi a vorbit despre momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă: "Pot spune că mi-am găsit jumătatea"

Asistenta de la "Roata Norocului" are planuri mari de viitor, în ceea ce privește viața amoroasă.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Ana-Maria Barnoschi radiază de fericire, de când și-a găsit liniștea în brațele lui Vlad, actualul ei iubit. Vedeta Kanal D a mărturisit că este pregătită să ajungă în fața altarului alături de partenerul ei, însă așteaptă inelul de logodnă, pentru a face următorul pas.

Citeste si: Ana-Maria Barnoschi, injecții în scalp împotriva căderii părului!

Cum a cucerit-o Vlad pe Ana-Maria Barnoschi?

Ana-Maria Barnoschi a dezvăluit că este foarte fericită de când a început relația cu Vlad, iar acest lucru i se poate citi lejer pe față.

Ana-Maria Barnoschi nu este pregătită încă să devină mamă

Ana-Maria Barnoschi și iubitul ei, Vlad

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iată lista fugarilor din România, condamnați la ani grei de pușcărie. Cum acționau cei din gruparea "Riviera Maya"...- bzi.ro

Asistenta de la "Roata Norocului" a mărturisit că iubitul a cucerit-o cu sinceritatea de care a dat dovadă, dar mai ales cu umorul ce îl caracterizează, pentru că o face tot timpul să zâmbească: "Iubitul meu este o persoană foarte jovială, glumeață, mă face foarte mult să zâmbesc. Faptul că a încercat de fiecare dată să îmi acorde timpul și atenția lui contează foarte mult într-o relație.

În plus, contează enorm pentru mine faptul că este sincer.", a declarat Ana-Maria Barnoschi, pentru Ciao.ro.

Ana-Maria Barnoschi și-a găsit liniștea în brațele lui Vlad, actualul ei iubit

Ana-Maria Barnoschi și iubitul ei, Vlad

[Sursa foto: Instagram]

"Voi dezvălui și când urmează să mă mărit"

Ana-Maria Barnoschi consideră că și-a găsit jumătatea în momentul de față, așa că este pregătită să facă pasul cel mare alături de Vlad. Totuși, vedeta Kanal D spune că nu își face încă planuri de nuntă, până ce nu va primi inelul de logodnă: "În momentul de față pot spune că mi-am găsit jumătatea.

(...) Să nu vă așteptați că mă mărit, pentru că nu “m-a cerut” (râde – n.r.). După ce mă va cere și veți vedea inelul de logodnă pe degetul meu, atunci am să vă anunț și am să vă spun că m-a cerut, și voi dezvălui și când urmează să mă mărit.", a adăugat frumoasa asistentă TV.

Citeste si: Ana-Maria Barnoschi, de urgenţă la medic! Uite ce a păţit vedeta! "Am făcut un accident!" VIDEO EXCLUSIV!

Cât despre ideea de a deveni mămică, Ana a recunoscut că încă nu se simte pregătită să aibă un copil în viitorul apropiat, însă nici nu își dorește să aștepte prea mult, până se va bucura de acest statut: "Mămică nu mă văd în viitorul apropiat, dar nici în unul foarte îndepărtat. Acest lucru se va întâmpla când va vrea Dumnezeu. Deocamdată nu fac niciun anunț, pentru că nu s-a întâmplat nimic de acest gen, momentan.", a încheiat Ana-Maria Barnoschi, pentru sursa amintită.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies