Bataie ca in filme in centrul Clujului! Sase tiganci si-au impartit pumni si picioare! Trecatorii care au incercat sa le desparta au incasat-o rau de tot!

O bataie generala intre mai multe persoane de etnie roma a avut loc astazi in centru Clujului. Protagonistele scandalului au fost niste cersetoare si doua florarese.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriere"Prima data s-au batut doua florarese, dupa care au sarit la scandal si cersetoarele", a povestit un clujean incidentul. Nimeni nu a intervenit in prima faza, dar cand lucrurile au luat-o razna, un barbat a incercat sa le desparta, fara prea mare succes. A fost muscat de mana si lovit de cele sase femei.

fara descrierePolitistii nu stiu de la ce a pornit conflictul dar au spus ca nu pot sa ia nicio masura impotriva vinovatelor pentru ca acestea nu au acte. "Vin la cersit in zona asta a orasului. Nu au acte si nu avem ce sa le facem. Nu poti lua nicio masura impotriva lor ca nu ai cui sa ii dai amenda, ca de platit nu mai vorbim", a spus comisarul sef al Politiei Cluj Napoca.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate