Bataie ca in ring la un liceu! Directoarea scolii si fostul iubit si-au impartit palme si pumni pe coridoare

Din cauza unei relatii de amor esuate dupa zece ani, doua cadre didactice in toata firea, de la scoala din comuna Viisoara, au ajuns sa se ia la bataie in sediul unitatii de invatamant, fiind la un pas sa-si scoata ochii. ##VIDEO268755##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereDirectoarea scolii din comuna Viisoara, Laura Sandu, invatatoare de meserie, s-a batut golaneste cu un profesor de limba engleza, Valentin Isac, care are si jumatate de norma ca secretar al scolii. Bataia a avut loc pe 3 decembrie, la orele 14.30, in incinta scolii, mai precis in contabilitate, de fata fiind si contabila scolii. Laura Sandu sustine ca totul a inceput de la faptul ca profesorul Isac nu-si indeplineste datoria de secretar, iar ea l-a apostrofat in acea dupa-amiaza.

El a reactionat violent impingand-o, iar directoarea s-a “aparat” cu un pix cu care l-a zgariat pe gat pe profesorul secretar furios. De aici si pana la bataie n-a fost decat un pas. Si-au impartit pumni si palme, imbranceli si vorbe grele, iar contabila, martora la toata scena, nu stia cum sa-i mai potoleasca! A fost chemata politia din comuna, iar directoarea a raportat imediat la ISJ Vaslui incidentul.

Ce-a uitat directoarea sa spuna la ISJ Vaslui si stia toata scoala, este faptul ca ea a avut o relatie amoroasa, timp de zece ani, cu profesorul in cauza, relatie care s-a incheiat anul acesta in februarie. Si cum ea este directoare, iar el este subordonatul ei, au inceput, dupa despartire, sicanele care, culmea, au ajuns la apogeu culminand cu bataia in scoala de pe 3 decembrie!

Afla continuarea pe vremeanoua.ro!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate