Bătaie cu pumni între doi interlopi din România. Bebino și Bibiloi, luptă încinsă în fața Clanului Sportivilor

Bebino și Bibiloi s-au ”luptat” în câmp deschis, fără arme, pentru ”supremația” ierarhică!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

A fost bătaie în toată regula între doi membri din Clanul Sportivilor, și anume între celebrul Bibiloi și bodyguardul Bebino! Cei doi și-au împărțit pumni și picioare pentru a dobândi un loc pe scara ierarhică înaltă.

Evident, au avut și trei reguli de respectat, și anume să nu aibă arme asupra lor, să nu intervină niciunul dintre martori, iar primul care îl doboară pe celălalt câștigă!

În Clanul Sportivilor a fost un șoc! Bebino l-a înfrânt pe Bibiloi în doar patru secunde, conform Cancan. 

Bibiloi a ieșit din închisoare în 2018

“Bibiloi a ieșit de la pușcărie înainte de Paște și intenționează să preia controlul asupra cartierului Berceni. Ar fi început, deja, să-și delimiteze zona de domnie cu Restaurantul «Nașul și finul» de la Casino-ul din Sun Plaza.

Recent, a fost peste Cristi Calu, care se afla cu copiii lângă el, și i-a cerut taxă de șmecherie. Cristi Calu a apelat la Mircea Nebunu, că sunt buni prieteni. Nebunu a venit cu brigada pregătită de măcel, înarmată până în dinți, să-l pună la punct pe Bibiloi!

Acum, Nebunu i-a dat și interval, vrea să se bată cu Bibiloi bărbătește, parte în parte. Bibiloi a amânat, pentru moment confruntarea, dar a jurat răzbunare”, au precizat surse din Clanul Sportivilor pentru sursa citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: