Bătaie în toată regula la Puterea Dragostei! Şi Mari a sărit să o lovească pe Simina! Au ieşit scântei! Imagini incredibile

Bătaie în toată regula la Puterea Dragostei!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

După ce în urmă cu câteva zile în casa Puterea Dragostei Roxana a avut o ieşire violentă şi a sărit să o bată pe Simina, de data aceasta, în emisiunea de sâmbătă, se iscă un nou conflict. Protagonistă şi acum, tot Simina. Numai că cea cu care se ia la bătaie este Mari.

Citeste si: Adrian de la Puterea Dragostei aruncă bomba! Adelin şi Ştefania erau împreună dinainte să intre în emisiune! Are dovezi!

Citeste si: Puterea Dragostei: Deea, refuzată de Bogdan! "Nu mă simt atras de ea"- "Am fost stresată şi m-am îngrăşat 12 kilograme"

Citeste si: Marina Plușica, primele declarații după ce s-a scris că s-a cuplat cu mentalistul Simion R. Ștefan! ”Mulți o numesc o magie! Acolo este altceva” EXCLUSIV

Mari și Simina se iau la bătaie, băieții sar să le despartă

În imaginile din promo se vede clar cum băieţii sar să le despartă pe cele două fete. Simina şi Mari încep întâi să ţipe una la cealaltă, apoi se atacă cu perne, după care se apropie ameninţător una de alta.

fara descriere

"Nu mai da în mine! Nu mai stau eu să dai în mine!", spune Simina. Hamude, Alex, None şi Ricardo intervin de urgenţă, însă fetele par că apucă să se păruiască. Ce se va întâmpla între Simina şi Mari puteţi vedea sâmbătă, la Gala Puterea Dragostei, de la 15.30.

Totul a pornit, se pare, de la un conflict între Hamude şi Adrian. Hamude vrea să îl bată pe Adrian, intervine Alex, apoi fetele ajung să ţipe la Simina. Mari se enervează şi ea şi totul degenerează rapid.

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei” și-a pus silicoane? Pozele care vorbesc de la sine

Citeste si: Mesajul lui Adrian de la Puterea Dragostei pentru toţi susţinătorii lui: "Aş avea o rugăminte..."

Citeste si: Adrian și Raluca, acuze peste acuze! Concurenții de la ”Puterea Dragostei” s-au certat: ”Cred că tu te gândești la mine și nu știi cum să zici”

Citeste si: Adrian și Raluca, acuze peste acuze! Concurenții de la ”Puterea Dragostei” s-au certat: ”Cred că tu te gândești la mine și nu știi cum să zici”

 

Nu rataţi Gala Puterea Dragostei, mâine, de la 15.30, la Kanal D.

Tot în emisiunea de mâine, grecul Alexander ajunge în casa Puterea Dragostei pentru că își dorește să o cunoască pe Roxana. Andy e în stare de șoc! În momentul în care Roxana se duce lângă tânărul grec, Andy răbufnește: O femeie adevărată nu ar fi acceptat niciodată să se ducă la el. Roxana răspunde imediat: Iar un bărbat adevărat nu m-ar fi denigrat așa cum ai făcut-o tu!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate