WOW

Bataie intre doua eleve intr-un parc din Timisoara. Zeci de colegi au privit ca la teatru scena ingrozitoare. "Hai, ma, ca se lasa cu cea mai tare bataie! Da-i, scoate dracii din EA!"

Imagini greu de privit au fost surprinse intr-un parc din Timisoara, acolo unde elevii unei scoli au asistat ca la teatru la o bataie intre doua colege. Trist este ca nimeni nu a intervenit, ba mai mult, toti le incurajau pe cele doua fete sa isi care pumni.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


 

Bataie intre doua eleve intr-un parc din Timisoara. Zeci de colegi au privit ca la teatru scena ingrozitoare. "Hai, ma, ca se lasa cu cea mai tare bataie! Da-i, scoate dracii din EA!"

Totul s-a intamplat inaintea orelor de curs, in Parcul Botanic din Timisoara, iar cineva a inregistrat totul cu un telefon mobil si apoi au fost distribuite pe retelele de socializare.

"Este vorba de o fata de clasa a X-a, de la o scoala profesionala, care a venit de la sat cu microbuzul si, dupa ce s-au dat jos, a inceput bataia. Totul s-a intamplat inaintea orelor de curs. A doua fata este de la Bratianu. Au venit parintii ei si au spus ca vor depune si plangere penala", a declarat Mihaela Petrov, inspector adjunct al ISJ Timis.

"Scoate dracii din ea! Exorcizeaz-o. Da-i bataie", au fost incurajarile care au rasunat in grupul de elevi adunat sa asiste la scenele incredibile.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Timis au deschis o ancheta dupa ce aceste imagini au fost publicate, iar politistii fac cercetari in acest dosar.

Cazul a ajuns si in atentia celor de la Inspectoratul Scolar Judetean Timis. 

 

sursa: StirileKanald.ro

Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune