Bătaie între interlopi în Bucureşti - Imagini de la scandalul din Tei- Toboc în urma căruia doi bărbaţi sunt acuzaţi de tentativă de omor

Imagini de la scandalului dintre interlopi din zona Tei- Toboc din Capitală, scandal în urma căruia doi bărbaţi, inclusiv un membru al Grupării Sportivilor, sunt acuzaţi de tentativă de omor, au fost făcute publice.

Distribuie pe:

Autor: K.B.

fara descriere

În imagini se vede bătaia, de la distanţă, iar apoi poate fi văzut Emil Marius Alecu, zis Bebino, aflat acum în arest preventiv, în timp încearcă să-şi oprească hemoragia la picior şi sună probabil la cineva care să vină să îl ajute.

Emil Marius Alecu, zis Bebino, a fost rănit în timpul altercaţiei, iar la rândul său a rănit un tânăr aflat în stare gravă în spital. Bebino a fost externat miercuri din spital şi a fost reţinut, fiind deja în arest preventiv.

Citeste si: Actriţa din „Captain America: The First Avenger” care şi-a înjunghiat mortal mama susţine că a acţionat în autoapărare

Bărbatul care l-a rănit pe Bebino, Cezar Petcu, zis Joe, s-a predat luni poliţiştilor şi a fost şi el arestat preventiv.

Ambii sunt acuzaţi de tentativă de omor.

Scandalul a izbucnit după ce Emil Marius Alecu, zis Bebino i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, zis Joe, care a fost de acord să-i achite o parte din bani şi l-a chemat să-i facă plata, locul de întâlnire ales fiind unul public, în zona Tei - Toboc.

Joe, fost boxer, insoţit de cîţiva prieteni, l-a aşteptat pe Bebino la locul de întâlnire. Imediat ce  Emil Marius Alecu, zis Bebino, insoţit de apropiaţi a sosit, a început bătaia, ajungându-se ca ambele tabere să facă uz de arme albe.

Citeste si: Florin Zamfirescu îl susţine pe primarul care vrea să nu le dea alocaţii romilor cu mulţi copii: “Cei subvenționați stau sub plapume și procreează alți subvenționați, care se înmulțesc ca furnicile cele devoratoare de civilizații”

Citeste si: Cei cinci candidaţi la şefia DNA susţin astăzi interviurile

Un tânăr a fost rănit grav de Emil Marius Alecu, zis Bebino, care la rândul său a fost rănit cu sabia de  Cezar Petcu - Joe. Încercând să se apere, Bebino şi-a pierdut un deget. O a doua lovitură cu sabia a primit-o în spate. Ambele victime au ajuns de urgenţă la Spitalul Sf. Pantelimon, unde în scurt timp s-au adunat zeci de apropiaţi. Pentru Bebino au venit, în afară de tatăl său, membri marcanţi ai grupării Sportivilor.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate