BĂTAIE la Survivor România 2021! Georgiana Lupu a sărit la gâtul lui Musty Camara! Imagini de groază în tabăra războinicilor: „Ai probleme”

Scandal monstru la Survivor România 2021. S-a lăsat cu bătaie în tabăra războinicilor. Toți au rămas șocați.

Autor: Amalia Florea

In articol:

Scandal uriaș în tabăra războinicilor. Georgiana Lupu a sărit să îl bată pe Musty Camara. S-a lăsat cu un schimb de replici fără precendent încă din primele zile ale competiției Survivor România 2021.

Scandal monstru la Survivor România 2021! Războinica Georgiana Lupu a sărit la bătaie

Tânăra concurentă a explodat când a auzit că Musty l-a menționat pe tatăl ei, fără să înțeleagă exact ce a vrut să zică, și a sărit la gâtul lui. Colegii au fost nevoiți să intervină și să o țină pe Georgiana, care s-a enervat și a plecat din „casă”.( Cine e Georgiana Lupu de la Survivor România 2021. Concurenta are o poveste tristă de viață: „Am furat pentru mâncare şi mi-au dat şase luni”)

Fetele: Ai probleme

Georgiana Lupu: Sunteți mână în mână împotriva mea.

Musty: Tu ai cerut lanterna pentru a vedea dacă e o insectă acolo!

Georgiana Lupu: Nu zbiera

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Citeste si: Cosmin Stanciu, schimb de replici cu Jador, la Survivor România! Artistul și-a ieșit din minți: "Nu pot să particip la o prostie"

Musty: Aș putea să fiu tatăl tău!

Georgiana Lupu: Bă, nu vorbi de tata! Nu vorbi de tata

Citeste si: Cătălin Moroșanu și Simona Hapciuc de la Survivor România 2021, reproșuri la adresa lui Jador după ce au pierdut: „Eu mor de nervi”! Faimoșii schimbă strategia de joc

Musty: Am vârsta să îți fiu tată am zis

Medina: Du-te-n p*** mea

BĂTAIE la Survivor România 2021! Georgiana Lupu a sărit la gâtul lui Musty Camara
BĂTAIE la Survivor România 2021! Georgiana Lupu a sărit la gâtul lui Musty Camara

Georgiana (către Medina) Unde să mă duc!? Ia zi? Unde să mă duc

Georgiana Lupu: Continuați să mă bârfiți în continuare

Maria: Nu te bârfim că nu ai nicio valoare

Ce declara Georgiana Lupu despre Survivor România 2021

„M-am înscris la < Survivor România  > pentru că este o emisiune care ține mult de pregătirea psihică; îmi plac provocările. Sunt o persoană foarte puternică, cred că voi face tot posibilul să mă descurc cât

se poate de bine, având în vedere că voi avea și echipa alături de mine. Pentru nimeni nu va fi ușor, dar nici imposibil”,a declarat Georgiana-Elena Lupu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Simona Hapciuc a cedat! Faimoasa vrea să părăsească Survivor România din cauza lui Jador! Tensiuni uriașe: „Lasa-mă-n p*** în pace”

Faimoșii pierd din nou în fața Războinicilor! Lacrimi de disperare în echipa vedetelor de la Survivor România 2021: "O să-i rupem data viitoare"

Cosmin Stanciu, schimb de replici cu Jador, la Survivor România! Artistul și-a ieșit din minți: "Nu pot să particip la o prostie"

Cătălin Moroșanu și Simona Hapciuc de la Survivor România 2021, reproșuri la adresa lui Jador după ce au pierdut: „Eu mor de nervi”! Faimoșii schimbă strategia de joc

CE I-A FĂCUT Irina Tănase lui Liviu DRAGNEA! Adevărul s-a aflat abia acum: Deși era foarte tânără...

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Aflată după gratii, Elena Udrea a primit o veste foarte proastă. Și-a pierdut un obiect la care ținea enorm

Cosmin Stanciu, schimb de replici cu Jador, la Survivor România! Artistul și-a ieșit din minți: "Nu pot să particip la o prostie"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies