Bătaie la un concert de manele din Vaslui! Doi băieți și-au împărâțit pumni și picioare, după o dedicație „eșuată”

Mai multi tineri din Vaslui si-au împãrtit pumni si picioare “pe sistem turbo” pentru a avea întâietate la dedicatii. Scandalul a avut loc sâmbãtã dimineata, într-un club din oras, care a organizat un concert de manele pentru a sãrbãtori Ziua Femeii.

Autor: A.V.

In articol:

Supărat cã lãutarii au fost “acontati” la o masã, Alex N., un tânãr din satul Corbu, comuna Lipovãt, i-a aruncat mãnusa celui care dãdea dedicatii peste dedicatii, invitându-l afarã pentru o discutie mai bãrbãteascã. Odatã iesiti din local, cei doi au început sã-si care lovituri, pânã când la fata locului a ajuns un echipaj de politie.

De furia manelisticã a celor doi n-au scãpat nici masinile din parcare, care au fost serios avariate.

Citeste si: Motivul pentru care George Burcea a ales să ascundă fața fetiței abia născută în urmă cu o săptămână

De Ziua Femeii, bãrbatii din Vaslui s-au bãtut nu doar pentru flori, ci si pentru dedicatii la lãutari. S-a întâmplat într-un club din oras, care a sãrbãtorit 8 martie avându-i ca invitati pe Marian Marokanu, Ovidiu de la Suceava si Beny Lalaru. Cum petrecerile cu manelisti au fost întotdeauna un motiv de scandal între interlopii vasluieni, concertul de sâmbãtã nu putea face rabat de la regulã. Mai multi tineri s-au luat la ceartã, apoi au iesit afarã din local, unde s-au luat la bãtaie printre masinile din parcare, pânã au fost despãrtiti de politisti.

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Citeste si: Ciclista Kelly Catlin, triplă campioană mondială, s-a sinucis la 23 de ani

“Se laudã cu masini de lux”

Protagonistii scandalului de sâmbãtã se numesc Alex H. si Alex N.. Dupã ce s-au bãtut în parcare, cei doi au ajuns la sectia de Politie, unde cel din urmã a depus plângere pentru distrugere. Alex H.

recunoaste cã neîntelegerile dintre el si adversarul sau  sunt mai vechi.  

Acum un an, când eram cu prietena mea la un fast-food din oras, a sunat-o individul ãsta si i-a propus sã meargã cu el în strãinãtate, promitându-i cã o va ajuta sã facã bani. Nu mi-a picat deloc bine faza asta. Vineri seara, când dãdeam dedicatii la lãutari, se apropie de masa noastrã individul ãsta. Mi-am amintit de faza de acum un an si l-am întrebat dacã mai duce fete la produs. Mi-a zis cã el are foarte multi bani, cã e mare smecher în orasul ãsta si cã acum conduce o masinã de 30.000 de euro. I-am spus sã iesim afarã, sã ne spunem problemele fatã în fatã. Când am iesit, primul lucru pe care l-am fãcut a fost sã-i distrug oglinzile masinii lui foarte scumpe. Îmi tot spunea cã el poate sã-si cumpere când vrea masini de lux si cã urmãtoarea achizitie va fi un Porche Panamera. Asa e când ai fete duse la produs, îti poti permite. Imediat dupã incident politistii ne-au dus la sectie, pentru a da declaratii. Din câte am înteles, el a depus plângere pentru distrugere”, a declarat Alex H, una dintre pãrtile implicate în scandal, pentru vremeanoua.ro.

Citeste si: Iubitul Monicăi Gabor vinde ulei de cannabis în SUA! Mr Pink și-a deschis magazin online EXCLUSIV

Dosar penal pentru distrugere

Din informatiile furnizate de reprezentantii IPJ Vaslui, cel mai rãu din aceastã confruntare a iesit masina lui Alex N., care a rãmas fãrã oglinzi.

“Câtiva tineri au rupt oglinda de la o masinã. Proprietarul autovehiculului a fost îndrumat cãtre Politia Municipiului Vaslui, unde a fãcut o plângere. În cauzã a fost deschis dosar penal pentru sãvârsirea infractiunii de distrugere”, a declarat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Sursă: vremeanoua.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Motivul pentru care George Burcea a ales să ascundă fața fetiței abia născută în urmă cu o săptămână

Iubitul Monicăi Gabor vinde ulei de cannabis în SUA! Mr Pink și-a deschis magazin online EXCLUSIV

Ciclista Kelly Catlin, triplă campioană mondială, s-a sinucis la 23 de ani

Reacţia HALUCINANTĂ a lui None când a fost întrebat dacă îi place de Roxana? "Eu v-am zis că fata asta e bipolară" Vezi ce a mai spus tânărul! EXCLUSIV!

Informație pentru cei care stau la aceeași ADRESĂ DIN BULETIN! Anunț oficial de la Guvern

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Ciclista Kelly Catlin, triplă campioană mondială, s-a sinucis la 23 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies