Batalie dura in instanta pentru averea lui Sabin Balasa! Copiii si ultima sotie ai celebrului pictor se judeca de 8 ani pentru o mostenire de milioane de euro! Vezi ce pretentii exagerate a avut in instanta vaduva Melania

Procesul pentru mostenirea lasata de pictorul Sabin Balasa se judeca de peste 8 ani intre fiii artistului si ultima sotie a acestuia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereSabin Balasa, cel mai bine cotat pictor roman contemporan, a murit pe 1 aprilie 2008, la 76 de ani, decesul declansand o apriga lupta pentru averea sa, data intre Tudor si Matei, fiii sai din prima casnicie, si Melania Iordachescu, ultima sotie a artistului plastic. fara descriereTudor si Matei Balasa, copiii regretatului artist De 8 ani, partile s-au judecat pentru drepturile de autor si pentru multe alte lucruri, insa marea miza este averea lasata de acesta, prin operele sale. In prima instanta, s-au impartit casa din centrul Bucurestiului, cele doua terenuri din Ilfov, o masina si mai multe obiecte casnice. Au existat, insa, in aceeasi speta, si pretentii de-a dreptul caraghioase!

Vezi pentru ce a pretins bani in instanta vaduva lui Sabin Balasa in materialul de pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate