Bătăușul lui Florin Salam nu se mai ascunde! Lower Stan și-a schimbat numele și și-a prezentat copiii! FOTO

Bărbatul care l-a altoit pe Florin Salam la o nuntă desfășurată la Milano, în 2018, a revenit în forță în mediul virtual după o pauză îndelungată.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Florin Salam

În octombrie 2018, Florin Salam a fost bătut la o nuntă în Milano de un bărbat intitulat pe Facebook ”Lower Stan”. După ce - fără un motiv clar - l-a pus la pământ pe manelist cu un singur pumn, agresorul s-a trezit cu mii de amenințări din partea fanilor lui Salam, care au jurat să-și răzbune idolul. Deși și-a cerut imediat scuze, Stan nu a fost iertat de fanii manelistului, așa că bărbatul a preferat să se facă nevăzut câteva luni. 

Citeste si: Ce căra Jador în servieta miraculoasă când a fost oprit pe aeroport de ofițerii de la securitate! | VIDEO

Citeste si: Nepoata lui Florin Salam pozează prea sexy pentru vârsta ei! La 15 ani, Bianca îşi arată decolteul şi se îmbracă în fuste transparente! FOTO

Cum aversiunea admiratorilor lui Salam s-a stins odată cu trecerea timpului, Lower Stan s-a întors relaxat, recent, în mediul virtual. Bătăușul lui Salam și-a schimbat acum și titulatura, în Venus Stan, și nu s-a mai temut să-și prezinte cei doi copii majori, o fată și un băiat, care - în mod evident - sunt ”forța și puterea lui”.  

Lower Stan

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate