Bateristul Ginger Baker a murit la 80 de ani! Era bolnav de ani de zile

Familia lui Ginger Baker a confirmat moartea celebrului baterist al trupei Cream.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Celebrul baterist Ginger Baker s-a stins din viață. Artistul avea vârsta de 80 de ani și a fost cofondator și baterist al trupei Cream în anii '60. Tragedia a avut loc duminică, 6 octombrie 2019. El fusese internat încă din luna noiembrie a anului trecut într-o clinică, iar starea lui era gravă.

Familia lui Ginger Baker a împărtășit vestea tragică cu fanii și apropiații pe Facebook și pe Twitter. "Cu tristeţe vă informăm că Ginger s-a stins liniştit, la spital, în această dimineaţă. Le mulţumim tuturor celor care ne-au transmis cuvinte de încurajare în aceste ultime săptămâni", au anunțat ei.

Citeste si: Marea actriţă Tamara Buciuceanu Botez, în lacrimi pe scenă! Artista de 89 de ani a fost omagiată la împlinirea a 65 de ani de carieră FOTO

fara descriere

„Tata murit. Nu avea dureri și recent a putut să își vadă copiii, familia și prietenii apropiați și să vorbească cu ei”, a declarat Nettie Baker, fiica lui, într-un interviu pentru CNN.

„Zbor lin, Ginger Baker! Ai fost unic și o adevărată legendă. Am fost onorați să lucrăm cu tine. Odihnește-te în pace”, a fost mesajul trasnmis pe Twitter de către membrii trupei Hawkwind, trupă cu care bateristul Ginger Baker a colaborat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate