Bătrân de 72 de ani din Vaslui, în fața instantei pentru coruperea sexuală a două fetițe de 9 și 10 ani! Vecinii îi iau apărarea: „Sunt lãsate de capul lor”

Un bătrân de 72 de ani a ajuns în fața judecătorilor pentru coruperea sexuală a două minore.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere
fara descriere
fara descriere
fara descriere

Un bătrân în vârstă de 72 de ani din satul Gușiței, comuna Dimitrie Cantemir, județul Vaslui, a fost trimis în judecată. Pe data de 9 ianuarie a avut loc primul termen al procesului în care el este acuzat de coruperea sexuală a două minore. Este vorba despre o fetiță de 9 ani și una de 10 ani. Una dintre ele locuiește într-un alt sat, dar vine deseori în vizită la cealaltă, care locuiește în vecinătatea acuzatului.

Inculaptul, pe nume Constantin G. le-ar fi abuzat pe cele două copile în luna iunie a anului 2018. Le-a ademenit cu bani și cu dulciuri și le-a batjocorit în locuința lui. Bărbatul este la pensie de câțiva ani și este foarte bine văzut în sat. Vecinii spun că este un om godpodar și nu ar fi bănuit niciodată că este pedofil.

Citeste si: Decizie fără precedent a prințului Harry și Meghan! Își "dau demisia" de la Casa Regală

Citeste si: Carmen Brumă, încă o poză hot pe Instagram după ce a fost criticată că a pozat dezbrăcată pe balcon. Ce mesaj ironic le-a transmis vedeta internauților

Citeste si: Ion Ţiriac donează pentru incendiile din Australia suma de 54.000 de dolari.

Vecinii îi iau apărarea bătrânului

Vecinii cred că bărbatul nu este vinovat, ci că fetițele și familiile lor vor să facă bani pe urma bătrânului. Cele două minore provin din familii care nu au o situație financiară foarte bună, după cum spuns cunoscuții inculpatului.

“Aceste fetite sunt lãsate de capul lor, nu prea se duc la scoalã, iar mamele lor sunt niste persoane pe care le stie toatã lumea, ce fel sunt. Ele s-au gândit cã obtin bani de la bãtrân, cã el e om cu stare. Iar ele sunt niste sãrãcii. Nu stiu cum poate Procuratura sã creadã vorbele lor”, spun rudele bãrbatului, conform vremeanouă.ro.

„Aceastã familie este din Grumezoaia de loc. Vin la Gusitei, la aceste rude, care sunt în vecinãtatea bãrbatului acuzat. Toatã lumea îi stie: Politia, Primãria, Asistenta Socialã, Protectia Copilului. Nu au niciun cãpãtâi”, spun localnicii despre familia uneia dintre minorele abuzate sexual de bătrânul de 72 de ani.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate