Bătrână de 88 de ani, batjocorită de propria fiică. A fost păcălită și abandonată pe drumuri

Cazul unei bătrâne batjocorite de propria fiică face înconjurul lumii.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

O mamă, înșelată de propria fiică
O mamă, înșelată de propria fiică


In articol:

O femeie și-a lăsat mama de 88 de ani pe drumuri, după ce a păcălit-o și i-a vândut casa. Adriana Lobos, o femeie de 88 de ani din Chile, a fost păcălită de fiica ei cea mică. Tânăra și-a convins mama să îi cedeze dreptul de proprietate asupra casei în care locuia, pentru a o vinde fără știrea ei. Bătrâna a fost evacuată și a ajuns să locuiască pe stradă.

Ea a fost susprinsă pe un trotuar din orașul Linares, acoperită cu o pătură și cu un troller lângă ea. Imaginea avea să devină virală și să stârnească indignarea tuturor oamenilor.

Fiica cea mare a bătrânei a intervenit

Adriana Lobos mai are o fată care a acționat imediat ce a aflat că mama ei se află în stradă. Astfel, bătrâna nu a petrecut foarte mult timp singură pe trotuar, pentru că vecinii i-au alertat rudele, la o oră după ce a rămas fără un acoperiș deasupra capului.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Bătrâna părea într-o stare de sănătate bună, atunci când Alejandra găsit-o pe stradă, dar prezenta unele semne de malnutriție. Fiica mai mare a femeii a spus că nu a știut de planurile surorii sale și o condamnă pe aceasta pentru gestul făcut.

Nu știam nimic, dar sora mea Fernanda (sora cea mică-n.r.), la sfârșitul anului trecut, a înregistrat casa fără să ne anunțe și până la urmă a vândut-o. Ceea ce a făcut sora mea este de neiertat: a profitat de mama noastră și de lipsa ei de luciditate și apoi a abandonat-o. Am contactat autoritățile pentru a-mi raporta sora și să încerc să recuperez casa”, a declarat fiica cea mare a bătrânei, Alejandra Marchant.

Citeste si: Mirel Rădoi îl critică dur pe Mario Camora. Iată ce reacție a avut fotbalistul: „Nu pot decât să-mi cer scuze...”

Citeste si: Cutremur violent în Grecia! Țara, lovită de seism în timpul celui mai puternic ciclon mediteranian din istorie

Citeste si: EXCLUSIV! Scandal uriaș între Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru! Erau cei mai buni prieteni, acum...

Primarul orașului Linares, Mario Meza, revoltat de povestea tristă a bătrânei, a condamnat ferm gestul fiicei sale, relatează Știrile PRO TV, care citează Il Messagero.

„Un fapt deplorabil, care doare, pentru că nimeni nu s-ar aștepta ca o fiică să își evacueze mamă. Suntem pregătiți să o sprijinim pe Adriana și pe fiica ei cea mare în orice acțiune în justiție, probabil o formalitate poate fi găsită în actul de vânzare a casei”, a declarat acesta.

Urmatorul articol
Citește și:

Mirel Rădoi îl critică dur pe Mario Camora. Iată ce reacție a avut fotbalistul: „Nu pot decât să-mi cer scuze...”

Un brand de lux a furat, fără să menționeze de unde, designul „Coloanei Infinitului” de Brâncuși. Oamenii au sesizat imediat

Condimentul considerat tratament natural împotriva bolilor de inimă. Se găsește în orice magazin iar beneficiile sunt uluitoare

Ce avere are primarul care și-a filmat fiica dezbrăcată? Traian Ogâgău are terenuri de 50.000 mp la Sângeorz-Băi

Veronica Stegaru s-a întors la Blăgești! Soția lui Viorel Stegaru a renunțat la viața de televiziune pentru a face asta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies