Stiri

Batrana din Spania, batuta cu salbaticie de un roman in timp ce era talharita

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Batrana din Spania, batuta cu salbaticie de un roman in timp ce era talharita

O batrana din Spania a trecut prin clipe de cosmar dupa ce a fost talharita si batuta de catre un roman.

O femeie de 64 de ani a fost batuta cu salbaticie si talharita de un individ, pe 15 aprilie. La intrarea in locuinta, agresorul s-a strecurat prin spatele ei si a izbit-o cu capul de usa de metal. Apoi a lovit-o cu pumnii si picioarele, noteaza newsromania.net.

Atacatorul a fugit cu poseta femeii din care a luat banii si apoi a aruncat-o. Victima a fost transportata de urgenta la spital unde a ramas internata mai multe zile.La patru zile distanta atacatorul a fost identificat de politistii spanioli ca fiind Stoian Marcel Gongu, condamnat in 2006 pentru un omor comis in Cádiz, Spania. In 2014 el a fost eliberat si s-a stabilit la Algeciras, in sudul Spaniei, aproape de Gibraltar.

 Gongu, in varsta de 30 de ani, este o persoana extrem de violenta, au explicat pentru publicatia El Español surse din politie. Anchetatorii au confruntat imaginile acestui atac cu altele surprinse pe 17 aprilie cand o tanara a fost atacata tot in Algeciras.

Ofiterii de politie s-au dus la locuinta lui Gongu din Cádiz, la aproximativ 100 km de locul atacurilor, dar nu l-au gasit.

El a fost arestat pe 20 aprilie in Málaga in timp ce incerca sa ajunga in Romania.

stirilekanald.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune