Bătrânica din Iași care a umilit un escroc! Ce i-a făcut femeia e demn de filmele de acțiune

Un bătrânică din Iași a umilit în cel mai mare fel un escroc! Ce a făcut e demn de filmele de acțiune.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Polițiștii din Iași au rămas impresionați de ce a putut să facă o bătrânică din Iași. Femeia, în vârstă de 68 de ani, primise, din întâmplare, un apel din partea unui bărbat care se afla în Penitenciarul Iași. Pe moment, bătrânica din Iași nu-și dăduse seama că se folosește de metoda ”accidentul”, însă a realizat imediat ce s-a întâmplat.

Leana G., femeia de 68 de ani, a răspuns la apelul din partea deținutului. El îi recomandase un medic și îi zisese că fiica a suferit un accident rutieri, astfel cerându-i 6000 de euro pentru o operație.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul băiețelului din Cluj găsit mort! Mama lui a fost arestată, dar el ar fi fost omorât, de fapt, de fratele lui mai mare

Citeste si: Șoc în showbiz! Divorțează, după numai cinci ani de mariaj!

Citeste si: Un bărbat a fost surprins în timp ce viola o fetiță de șase ani în toaleta unui restaurant. Era complet gol și plin de sânge

Bătrânica a luat imediat 3000 de euro din casă și a plecat în centrul orașului, al o bancă. Pe drum a realizat că e o escrocherie, astfel că, ajunsă la bancă, i-a transferat doar un leu în cont. Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru înșelăciune, și nu pentru tentativă. La Judecătorie a fost ”disecat” acest subiect, astfel că bărbatul Giorgian Nedelcu a mai primit pantru ani de închisoare. El mai păcălise și alte persoane, prejudiciul fiind de 14.000 de lei.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate