Baxter a fost eliminat de la Puterea Dragostei. Bianca riscă să fie descalificată? Ce anunț a făcut Andreea Mantea

Baxter a fost eliminat de la Puterea Dragostei. Ce anunț a făcut Andreea Mantea.

Autor: A.V.

In articol:

Bogdan Mocanu a câștigat cei 1500 de euro, iar în seara aceasta nu există protecția casei. În față, lângă Andreea Mantea, se află și Andra, Ligi și Fizz.

Citeste si: Andy îl demolează pe Jador la Puterea Dragostei: ”Cu Simina a fost o vrăjeală totală”

”Dragi concurenți, având în vedere că în ultima perioadă regulile au fost încălcate de nenumărate ori, iar desfășurarea filmărilor a fost perturbată de numeroase evenimente neprevăzute care au afectat bunul mers al emisiunii, am decis următoarele: din acest moment, concurenții care nu ajung la timp la filmări din motive neîntemeiate nu vor mai participa la filmarea episodului în cauză, drept urmare și bănuții vor fi tăiați. Concurenții care decid să lipsească din emisiune fără acordul staffului vor fi descalificați și nu se vor putea întoarce în această competiție, urmând să suporte consecințele contractuale. Concurenții nu au voie să discute în particular cu persoane din staff cu excepția celor abilitate. În această seară, nu voi veți decide cine va pleca acasă, ci publicul. Va pleca concurentul care se află pe ultimul loc în voturile telespectatorilor”, a citit Andreea Mantea.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

În seara aceasta, la gala Puterea Dragostei, persoana care va pleca din casă va fi decisă de public.

Astfel, persoana care va pleca de la Puterea Dragostei, prima dintre cele două, este Baxter.

”A fost o experiență frumoasă”, a spus Baxter.

Bianca riscă să fie descalificată?

Andreea Mantea a citit și cel de-al doilea anunț.

”În cazul concurentei Bianca, având în vedere perioada îndelungată pe care ea a petrecut-o în cadrul competiției, fără a avea posibilitatea de a părăsi Turcia din motive independente de ea sau de emisiune, s-au decis următoarele: în următoarea săptămână, Bianca va fi scutită de prezența la filmări

și i se va acorda o perioadă de răgaz să reflecteze și să decidă dacă dorește sau nu să continue această experiență. În cazul în care va decide să se întoarcă, va trebui să respecte toate regulile emisiunii. În cazul în care nu va dori să continue participarea în competiție, în conformitate cu regulamentul emisiunii, va fi descalificată fără posibilitatea de a reveni și să suporte clauzele contractuale”, a mai spus Andreea Mantea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andy îl demolează pe Jador la Puterea Dragostei: ”Cu Simina a fost o vrăjeală totală”

S-a văzut sau nu Andra cu None în afara emisiunii? Andreea Mantea aruncă bomba la Puterea Dragostei

Deea de la Puterea dragostei a postat o poză și a făcut cea mai frumoasă declarație: "Cel mai frumos bărbat din viața mea. Iubire necondiționată"

Horoscop Zilnic Joi 28 Octombrie 2021: Gemenii vor avea parte de o zi foarte bună din toate punctele de vedere, Săgetătorii au nevoie neapărat de o schimbare

Descoperire ȘOC despre Pfizer. Ce efect are asupra copiilor de peste 12 ani

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

ALERTĂ! ESTE VORBA DESPRE PENSII. SCHIMBAREA RADICALĂ care îi vizează pe ROMÂNI

Detalii din interior! Laurenţiu Reghecampf, apărat în divorţul de Anamaria Prodan: ,,Mi-e greu să cred că l-ar putea influenţa cineva”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies