"Bear Grylls" Varciu si Madalin "Survivor" Ionescu, tehnici esentiale de supravietuire printre porcii mistreti! Uite cum i-au "vanat" cu arcul noaptea in padure

Liviu Varciu si Madalin Ionescu au avut parte de aventura si senzatii tari. Cele doua vedete de la Kanal D au iesit la vanatoare de mistreti, dupa ce fostul sot al Adelinei Pestritu a dat nas in nas cu o scroafa chiar in cartierul in care locuieste si s-a ales cu masina turtita. ##VIDEO4809##

Distribuie pe:

fara descrierefara descrierefara descriereCurajosi nevoie mare si echipati corespunzator, Bear Grylls Varciu si Madalin Survivor Ionescu au plecat la vanatoare noaptea tarziu. Dupa ce au dat cateva ture printre copaci si au tras cu arcul in departare pentru ca li s-a parut ca se aude un zgomot ciudat, ei au decis sa caute trufe.

"Daca te intalnesti iar cu mistretul ce faci, o iei la fuga?", a intrebat Madalin Ionescu. "Cum sa o iau la fuga? Nu am fugit eu de fosta nevasta, cum sa fug acum, din cauza unei scroafe?", a raspuns Liviu.

Andreea Mantea a privit din studio cum decurge aventura colegilor sai si i-a indemnat sa se avante pe poteca, prin padure. "Eu cred ca v-a cuprins frica. Liviu, arata-ti barbatia", a spus ea.

"Am fost o singura data la vanatoare si m-am certat cu toti prietenii mei. Cand am vazut cum se zbatea un iepuras am zis ca gata, nu mai trage nimeni", a povestit prezentatorul emisiunii Roata Norocului la WOWbiz.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate