Beatrice Mahler a explicat cum a murit, de fapt, Benone Sinulescu. Artistul ar mai fi putut avea o șansă, dacă accepta să meargă la spital: "Este foarte important ca intervenția să se facă prompt în astfel de situaţii"

Managerul de Institutul Marius Nasta a dezvăluit ce este pneumonia de aspirație, boala care l-a ucis pe îndrăgitul solist.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Benone Sinulescu a murit în cursul zilei de azi, din cauza unei pneumonii de aspirație. Artistul a refuzat să meargă la spital, de teama infectării cu COVID-19.

Beatrice Mahler a explicat recent, într-un interviu acordat romaniatv.net, cum se manifestă boala de care suferea solistul, dar și cât de gravă este această afecțiune.

Citeste si: S-a zvonit în trecut că Benone Sinulescu a făcut închisoare. Cum a comentat la acea vreme regretatul artist acuzațiile care i s-au adus?

Beatrice Mahlera explicat cum a murit Benone Sinulescu

Managerul de la institutul Marius Nasta a dezvăluit recent ce este pneumonia de aspirație, afecțiunea cu care Benone Sinulescu s-a confruntat în ultimele zile din viață și care i-a adus sfârșitul. Mahler a explicat că boala de care suferea solistul este una foarte severă, cu risc mare de deces: "Pneumonia de aspirație este o formă foarte severă de pneumonie în care o parte din conținutul stomacului ajunge în plămân și arde plămânul.

Beatrice Mahler a explicat ce este pneumonia de aspirație, boala care i-a adus sfârșitul lui Benone Sinulescu

Beatrice Mahler 

[Sursa foto: Captură tv]

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Este o pneumonie cu prognostic sever, cu necesar de asistență important și cu risc de deces mare. Sunt forme de pneumonie de aspirație care se vindecă și forme care chiar dacă sunt internate nu reușesc să depășească acest moment."

, a declarat Beatrice Mahler, pentru sursa amintită.

Benone Sinulescu a murit din cauza unei pneumonii de aspirație

Benone Sinulescu

Ar mai fi avut Benone Sinulescu vreo șansă, dacă ar fi acceptat să se interneze?

Beatrice Mahler a mărturisit că sunt anumite forme ale pneumoniei de aspirație care se pot vindeca, însă pentru ca acest lucru să se întâmple, pacientul trebuie fie transportat de urgență la spital și să fie supravegheat atent de medici.

Citeste si: Declarații tulburătoare, după decesul lui Benone Sinulescu. Artistul a primit cadou un loc de veci, cu puțin timp înainte să moară: "Să știi că nu m-am dus, pentru că îmi era frică"

Mai mult, managerul a precizat faptul că tratarea la domiciliu a unei astfel de afecțiuni nu dă, de cele mai multe ori, randament, fapt pentru care șansele de supraviețuire sunt foarte mici: "Este foarte important ca intervenția să se facă promt în astfel de situaţii. Pneumoniile de aspirație pot fi întâlnite la persoanele care au come de diverse cauze, însă cele mai frecvente sunt întâlnite la persoanele cu afecțiuni neurologice. Este o pneumone care evoluează sever și șansele de supraviețuire sunt extrem de mici la domiciliu.", a adăugat Beatrice Mahler, pentru aceeași sursă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies