Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon: ”Am fost foarte des întrebată cum mă epilam la Exatlon.  Este simplu de ghicit... cu lama!”

Ultima câștigătoare a competiției Exatlon, Beatrice Olaru, a dezvăluit cum s-a descurcat în Republica Dominicană într-o problemă ”complicată”.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Ultima câștigătoare a competiției Exatlon, Beatrice Olaru, care s-a impus în ediția a doua a emisiunii fenomen găzduită de Kanal D, a dezvăluit cum s-a descurcat în Republica Dominicană într-o problemă ”complicată”. Recent, sportiva care a împlinit 30 de ani, prilej cu care a fost sărbătorită de foștii colegi de la Exatlon, a povestit cum se descurca în Republica Dominicană atunci când venea vorba de o problemă delicată.  

Citeste si: Călin, fostul concurent de la Exatlon, despre Giani Kiriță: ”Intimidează mult” VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Ionuţ ”Jaguarul” şi-a declarat iubirea. Cine este femeia care i-a câştigat inima. A postat o fotografie cu ea: "Iubirea mea"

”Buna dimineata, dragele mele! Am fost foarte des intrebata cum ma epilam la Exatlon. Este simplu de ghicit...cu lama! Si pentru ca am stat acolo 4 luni, epilarea definitiva a fost cea mai buna alegere pe care as fi putut sa o fac! Stiu ca va intereseaza subiectul, asa ca v-am pregatit un filmulet in care o sa gasiti toate detaliile legate de epilarea definitiva!”, a scris pe Facebook Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon 2. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: