Beatrice Olaru, primele declaraţii la întoarcerea in Romania! Cui a mulţumit, de fapt, câştigătoarea Exatlon VIDEO

Beatrice Olaru s-a întors în ţară cu trofeul Exatlon. Primele declaraţii, pe aeroport, ale câştigătoarei Exatlon Romania sezonul 2.

Autor: C.L.

Beatrice Olaru este câştigătoarea Exatlon România sezonul 2. La întoarcerea în ţarp, chiar pe aeroport, Beatrice a ţinut să le mulţumească celor care au susţinut-o, în special copiilor care urmăresc această competiţie.

”Ştiu că sunt foarte mulţi oameni care urmăresc emisiunea, în special copii. Şi mă bucur că sunt numeroşi copiii pentru că de la fiecare concurent Exatlon în parte, cei mici pot învăţa să fie puternici, să nu renunţe.

Noi acolo am fost rupţi de realitate şi nu am avut contact cu ce se întâmplă acasă, însă cred că susţinerea lor chiar dacă acolo nu a fost simţită fizic, cred că ne-a ajutat foarte tare şi în momentele noastre grele de la Exatlon, ştiind că suntem urmăriţi de foarte mulţi copii, ne-a făcut să tragem de noi. Mulţumesc, cred că e cel mai potrivit cuvând pentru toată susţinerea lor”, a spus Beatrice Olaru, chiar pe aeroport, la sosirea în ţară.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mesaj superb de la câştigătoarea EXATLON pentru cititorii WOWbiz.ro! Betty: ”Vă mulţumesc din suflet şi vă pup”

Beatrice ”defilează” cu trofeul EXATLON la Santo Domingo! Trofeul are 23 kilograme şi e realizat din marmură şi argint! EXCLUSIV

Prima declaraţie a lui Vladimir Drăghia, câştigătorul Exatlon, după ce l-a luat SMURD-ul! ”M-am gândit că dacă vedeţi că postez din ambulanţă...”

Horoscop Zilnic Sâmbătă 15 Mai 2021: Racii sunt plini de încredere, toate lucrurile pe care Taurii le vor face astăzi vor merge foarte bine

Alertă pentru cei care au făcut prima doză de Pfizer! E interzis. Ce nu trebuie să facă la rapel

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Scandal cu Diana Șoșoacă la televizor: „Sunteţi un impostor! Mizerabilă eşti tu!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies