Beatrice Rancea, dată în judecată de Opera din București! Reacția fostei directoare a Operei din Iași, după ce i s-au cerut despăgubiri colosale

Beatrice Rancea este, din nou, personajul principal într-un scandal de proporții! Ce se întâmplă acum cu fosta directoare a Operei din Iași?

Autor: Maria Georgiana

In articol:

După ce în vara anului trecut a avut mari probleme cu legea, în prezent, Beatrice Rancea se află, din nou, într-un scandal de proporții. Fosta directoare a instituției ieșene a fost dată în judecată de Opera din București și i se cer despăgubiri colosale în două dosare diferite.

De asemenea, după o lungă perioadă de timp în care regizoarea nu a oferit nicio declarație, recent, aceasta a avut o reacție revoltătoare.

Beatrice Rancea, judecată în două dosare diferite

Reprezentanții Operei din București cer despăgubiri enorme lui Beatrice Rancea, mai precis aceștia vor să primească din partea fostei directoare a Operei ieșene peste 150.000 de euro, în două dosare diferite. În unul dintre cazuri, reclamanții le cer magistraților să o oblige pe fosta șefă a Operei din Iași la plata sumei de aproximativ 10.000 de euro, acest dosar fiind amânat până pe data de 28 martie 2022. 

Citeste si: Acuzații grave pentru Beatrice Rancea! A fost săltată de oamenii legii și dusă la audieri! Este anchetată într-un dosar de corupție

De precizat este că, Beatrice Rancea a fost dată în judecată după un control al Curții de Conturi, iar prin cererea înregistrată pe rolul instanței, ONRB a cerut obligarea regizoarei Beatrice Rancea la plata sumei de 45.344

de lei, a dobânzii legale începând cu data formulării acțiunii și până la restituirea efectivă a sumei și a cheltuielilor de judecată. 

Citeste si: Ce nu ai voie să faci pe 21 mai 2022 de Constantin și Elena- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Sunt îndeplinite condițiile privind răspunderea contractuală, pârâta putând preîntâmpina producerea prejudiciului instituției pe care a condus-o. În urma verificării efectuate de Curtea de Conturi, s-a statuat că au fost încălcate dispozițiile legale și obligațiile contractului de management din 4 august 2016”, au precizat reprezentanții ONRB în fața instanței.

Beatrice Rancea, dată în judecată de Opera din București

Beatrice Rancea

[Sursa foto: Facebook]

Cum a reacționat Beatrice Rancea privind acuzațiile ce i s-au adus

S-au efectuat percheziții serioase în cadrul Operei din Iași, iar în urma acestora, Beatrice Rancea a fost personajul principal, fosta balerină fiind audiată de anchetatori, iar la puțin timp, regizoarea a demisionat. Totodată, contactată pentru a oferi câteva declarații despre ceea ce se întâmplă în dosarele în care este anchetată, Beatrice Rancea nu a oferit nicio explicație.

Citeste si: Beatrice Rancea, in pragul divortului: "Sotul meu mi-a zis: 'Daca mai intra unul, divortam'"

„Nu pot comenta acum despre acest subiect. La revedere!”,  a spus Beatrice Rancea, potrivit BZI.ro.

Totodată, reprezentanții Operei din București mai cer despăgubiri de 30.000 de lei într-un alt litigiu. Astfel, Beatrice Rancea a fost dată în judecată și într-un al doilea dosar de către ONRB, caz ce are următorul termen pe data de 9 februarie 2022.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Șișcanu, jefuită de femeia care îi făcea curățenie în casă! Când a confruntat-o, aceasta a rupt-o la fugă: „Eu nu am înțeles, am rămas mută!”

„Te așteptăm acasă” Adrian Alexandrov, mesaj neașteptat de ziua de nume a Elenei Udrea! Când s-ar putea întoarce în România

„Îi fac zilnic micul dejun” Sora Elenei Gheorghe, surprize în lanț de ziua onomastică a artistei. Ce i-a pregătit familia | EXCLUSIV

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Informație de ultimă oră! Ce s-a întâmplat cu Meghan Markle. ESTE ȘOC TOTAL

Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

Legătura dintre Ceaușescu și Putin. Buncărele celor doi dictatori și moartea sub zidul WC-ului

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies