Beatrice Rancea, suspendată din funcția de director al Operei Naționale Române din Iași

Beatrice Rancea a fost suspendată din funcția de director al Operei Naționale Române din Iași.

Beatrice Rancea, suspendată din funcția de director al Operei Naționale Române din Iași
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Beatrice Rancea, suspendată din funcția de director al Operei Naționale Române din Iași, miercuri, 3 martie. Anunțul a fost făcut de Ministerul Culturii. 

Beatrice Rancea, suspendată din funcția de director 

În urmă cu scurt timp, Beatrice Rancea a fost acuzată într-un dosar de corupție. Ea săltată de mascați și dusă direct la audieri pentu a da explicații în fața procurorilor.  

Citeste si: Acuzații grave pentru Beatrice Rancea! A fost săltată de oamenii legii și dusă la audieri! Este anchetată într-un dosar de corupție

Astăzi, 3 martie, vedeta de televiziune a fost suspendată din funcția de director al Operei Naționale Române din Iași. A

''Ministerul Culturii a solicitat DIICOT informații legate de situația managerului Operei Române din Iași, doamna  Beatrice Rancea, cu privire la măsurile dispuse asupra acesteia, cum ar fi instituirea controlului judiciar, precum și dacă au fost stabilite obligații care împiedică exercitarea funcției de manager.

Citeste si: Exclusivitate națională! Înregistrare telefonică incendiară cu Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, după mega-scandalul iscat de vânzarea casei cumpărate din donații. Ce zice despre Cătălin Moroșanu, vedeta care i-a fost alături – FOTO-VIDEO- bzi.ro

Beatrice Rancea, suspendată din funcția de director al Operei Naționale Române din Iași
Beatrice Rancea[Sursa foto: Captură YouTube]

Această solicitare vine ca urmare a faptului că Opera Națională din Iași se află în subordinea Ministerului Culturii și există un contract de management încheiat cu doamna Beatrice Rancea.

Având în vedere răspunsul DIICOT primit astăzi, 03.03.2021, conform căruia au fost luate măsuri de control judiciar, inclusiv pentru doamna Beatrice Rancea, aceasta având și obligația de a nu exercita profesia, obligație prevăzută de dispozițiile art. 215 alin 2 lit. e din Codul de Procedură Penală, Ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu a dispus suspendarea contractului de management încheiat cu doamna Beatrice Rancea pentru Opera Națională Română din Iași.

Citeste si: Beatrice Rancea s-a infectat cu Covid-19. Cum se simte managerul Operei din Iași

În conformitate cu art. 32, alin 4, OUG 189/2008, privind managementul instituțiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, legea specială în materie, coroborate cu cele ale contractului de management încheiat cu doamna Beatrice Rancea, contractul se suspendă de drept în cazurile prevăzute de lege sau cu acordul părților, la cererea motivată a părților.

Altfel, contractul de management se suspendă la iniţiativa autorităţii ca urmare a faptului că faţă de manager s-a dispus măsura controlului judiciar ca urmare a faptelor penale anchetate, incompatibile cu exercitarea prezentului contract'', se arată în comunicatul transmis de Ministerul Culturii.

Fosta contabilă, pe care Beatrice a retrogradat-o din funcția de contabil-șef, este cea care le-a povestit polițiștilor ilegalitățile care ar fi fost comise de vedetă! 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Beatrice Rancea, sărbătorită de colegii de la Îmi place dansul! FOTO

De ce nu are copii Beatrice Rancea: "Nu as fi putut sa stau la Opera si sa ma gandesc ce face copilul, daca a mancat, ce face la scoala, pentru ca sunt sigura ca as fi fost...

Sotul lui Beatrice Rancea, castig urias "pe firma"! Directoarea Operei Nationale, surclasata financiar de partenerul de viata

Iată care este moștenirea pe care Prințul Philip a lăsat-o!

Pericol nuclear aproape de graniţele României?! Rusia ar putea lua o decizie teribilă în Crimeea

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Descoperire uriașă făcută de cercetătorii români. Istoria va fi rescrisă după acest anunț

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies