WOW

Bebeluş de doar două luni, abandonat de mama lui în cimitir, printre morminte! Este revoltător ce a făcut acestă femeie

O mamă şi-a abandonat fiul de doar două luni în cimitir.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Bebeluş de doar două luni, abandonat de mama lui în cimitir, printre morminte! Este revoltător ce a făcut acestă femeie icon photo
 
Un bebeluş de două luni a fost găsit într-un cimitir, printre morminte. Plânsetele copilului au fost auzite de oameni şi aceţtiau l-au căutat alertaţi până când l-au găsit zăcând abandonat pe ciment. Grozăvia s-a petrecut în oraşul Quezon din Filipine, iar micuţul a fost transportat de urgenţă la spital. 
 
Medicii au spus că bebeluşul petrecuse mai mule ore afară, iar copilul a fost preluat de către autorităţi. Bunica lui, Gloria Perez, a recunoscut că era nepotul său, iar mama a fost arestată. 
 
Bebeluş de doar două luni, abandonat de mama lui în cimitir, printre morminte! Este revoltător ce a făcut acestă femeie
 
„Un vecin a găsit băiatul după ce l-a auzit plângând. A fugit înapoi şi a chemat mai multe pesoane caer l-au ajutat să îl scoată dintre morminte. Fusese lăsat acolo pe timpul nopţii. Ar fi putut să fie mult mai grav dacă nu l-ar fi auzit nimeni dimineaţă. Sunt mulţi câini vagabonzi şi rozătoare în cimitir. Dacă ar fi fost rănit nu ar fi avut cine să îl ajute”, a declarat un localnic, relatează metro.co.uk. 
 
 
sursa foto: ViralPress
 
Cum arată astăzi Cornel Constantiniu! Celebrul cântăreţ, grav bolnav, a fost acum câteva zile la aniversarea soţiei lui Petre Geambaşu FOTO icon photo

Titlu secțiune

Titlu secțiune