Bebeluș de trei zile, abandonat de mamă într-o casă părăsită din Olt! La cine a ajuns copilul: „Era într-o cutie de carton”

O femeie din județul Olt și-a abandonat copilul într-o casă părăsită.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Un bebeluș de doar trei zile a fost abadonat într-o casă părăsită din județul Olt. Mama lui l-a lăsat într-o cutie de carton, într-un imobil fără uși și fără ferestre. După ce copilul a fost descoperit, un bărbat s-a prezentat la spital și l-a recunoscut pe nou-născut ca fiind fiul lui. Acum, minorul se află în familia tatălui.

 „Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţie a Copilului (DGASPC) monitorizează însă în continuare cazul, în acest sens derulând deja o anchetă socială la domiciliul bărbatului“, a declarat directorul DGASPC Olt, Rădiţa Piroşca.

Citeste si: Bulz ciobanesc. Reteta traditionala din Moldova de bulz ciobanesc cu branza de burduf

Citeste si: Boala care a doborât-o pe Margherita de la Clejani. Primele reacții după dezvăluire

Citeste si: Veste teribilă privind pensiile. Poștașii nu vor mai veni să livreze banii. Categoria vizată de Poșta Română

Polițiștii au găsit-o pe mama bebelușului abandonat

Bebelușul de doar trei zile a fost găsit de un locuitor din satul Morunești, comuna Morunglav, județul Olt. A fost dus la Spitalul Balș, iar la scurt timp polițiștii au identificat-o pe mama lui, o femeie de 40 de ani care îl născuse singură și despre care nu se știa că era însărcinată.

„Astăzi, 31 ianuarie, am fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul că într-o casă abandonată de pe raza comunei Morunglav, județul Olt, a fost găsit un bebeluș abandonat.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș s-au deplasat la fața locului și au constatat că un bebeluș, de trei zile, a fost abandonat într-o cutie din carton. Bebelușul era în viață, îmbrăcat și învelit cu o pătură. A fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru investigații.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat-o pe mama acestuia, o femeie de 40 de ani, din localitate.

Cercetările continuă sub supravegherea prim procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă BalŞ pentru stabilirea situației de fapt”, au spus atunci  reprezentanţii IPJ Olt.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate