Bebelus mort la maternitatea din Iasi! Medicii sunt acuzati de malpraxis! Vezi ce s-a intamplat!

Un bebelus a murit, dar nimeni nu va fi tras la raspundere! Este decizia luata de comisia de malpraxis din Iasi, in cazul gravidei care a nascut la maternitatea "Elena Doamna" la inceputul lunii septembrie.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMedicii i-au zis la internare ca fatul este sanatos, dar l-a nascut mort dupa cateva ore de chinuri groaznice. Parintii sustin ca in Maternitate nu era niciun medic de garda, doar o infirmiera, iar gravida a stat in travaliu 8 ore pana sa fie vazuta de un anestezist si bagata in sala de operatie.

Niciun medic din maternitate, care ar fi trebuit sa se ocupe in ziua de 8 spre 9 septembrie de gravida cu sarcina la termen, nu va fi tras la raspundere pentru moartea copilului. Comisia de malpraxis a decis ca acestia si-au facut meseria si nu exista erori in actul medical. Astfel ca dosarul intocmit de comisia de malpraxis din Iasi va fi trimis catre Ministerul Sanatatii, spre analiza si pentru a se da un verdict final. intre timp, acelasi raport a ajuns si pe masa Colegiului Medicilor.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate