Becali a invitat-o pe Gabi Firea la nunta fiicei, la câteva zile după ce a chemat-o la tribunal! Câți bani a luat latifundiarul de la Primăria Capitalei în ultimii ani?

Gabriela Firea a fost invitat de onoare la nunta fiicei lui Gigi Becali, eveniment care a avut loc la doar o săptămână după ce s-au înfruntat în instanță.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Situație cel puțin bizară între Gabriela Firea și Gigi Becali. Cei doi se înfruntă într-un proces ce vizează o expropiere, pentru care omul de afaceri a dat în judecată Primăria Municpiului București (prin Primarul General).

Citeste si: A rămas Gigi Becali fără bani după nunta fiicei sale? Latifundiarul a scos la vânzare un teren şi două clădiri pe care cere minimum 3 milioane de euro!

Citeste si: Gigi Becali a cumpărat proteze şi scaun cu rotile pentru un celebru fotbalist al Stelei, care are picioarele amputate! Viorel Turcu e dezamăgit că Mircea Lucescu nu l-a mai ajutat, aşa cum promisese!

Citeste si: Bombă după nuntă! Fata lui Gigi Becali, părăsită pentru un fotomodel

Procesul trenează din 2010 (la acea vreme Gabriela Firea nu era Primar General) iar acum a ajuns la Curtea de Apel București. Primul termen a avuut loc pe 4 octombrie, cu doar câteva zile înainte de nunta fiicei lui Becali, acolo unde Firea a fost prezentă împreună cu soțul ei, Florentin Pandele. Pe 39 octombrie, cele două părți au fost din nou citate, însă cauza a fost amânată în vederea suplimentării probatoriului iar următorul termen va avea loc pe 10 decembrie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate