Becali, acuzat că nu a plătit chiria la Arena Națională! FCSB a acumulat datorii de peste un milion de lei către Primăria Capitaleii! Ce decizie a luat finanțatorul? EXCLUSIV

Clubul de fotbal FCSB finanțat de Gigi Becali are o datorie de peste un milion de lei (200.000 de euro) la Arena Națională București.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Administrația Lacuri Parcuri și Agrement din subordinea Primăriei Generale a Capitalei, trebuie să primească de la FCSB peste un milion de lei, ca urmare a unor facturi neachitate din perioada 2017-2018.

Decizia instanței nu este definitivă și a fost deja atacată cu apel de clubul finanțat de Gigi Becali.

Arena Națională a costat 23.000 de euro la meciurile internaționale

Conform documentelor consultate de WOWbiz.ro, FCSB-ului i se cere contravaloarea a 15 evenimente sportive organizate pe Arena Națională în perioada menționată. Suma pe care Gigi Becali urma s-o achite varia între 13.000 de euro pentru confruntările interne și 23.000 de euro pentru meciurile din Europa League. La acestea se adăugau alte cheltuieli legate de utilități, cum ar fi consumul de apă sau de energie electrică.

FCSB
FCSB joacă și astăzi majoritatea jocurilor pe Arena Națională

În sezonul 2017-2018, FCSB a jucat pe Arena Națională meciuri importante, cum ar fi cele cu: Victoria Plzen, FC Lugano, Lazio, CFR Cluj sau Viitorul Constanța.

După ce ALPAB a tras linie, a rezultat o factură de 878.380,73 lei (contravaloare evenimente sportive), una de 137.093,39 lei (utilități), la care s-a adugat și suma de 41.495,17 lei (penalități de întârziere de 0,1% pe zi).

Avocații FCSB spun că și ALPAB are datorii către clubul finanțat de Becali

Avocații lui Gigi Becali nu au contestat datoria și nici penalitățile, însă au susținut că între cele două părți ar fi interevnit compensația care, conform noului cod civil, operează când părțile au ”două datorii certe, lichide

și exigibile” care se pot stinge reciproc. Totuși, în mod ciudat, FCSB nu a adus în instanță acte care să dovedească acest lucru.

Citeste si: Ion Şmecherul era în concediu când A MURIT! Iată ce l-a ucis pe tânăr. Culiță Sterp a făcut precizarea- bzi.ro

Citeste si: Gigi Becali, amendă usturătoare din parte Federației Române de Fotbal! Iată care a fost motivul

”Pârâta nu a depus la dosar dovezi din care să rezulte că are împotriva reclamantei o creanță certă, lichidă și exigibilă”, se arată în dosar. În aceste condiții, Tribunalul București a dat câștig de cauză ALPAB-ului, însă decizia nu este una definitivă și a fost deja atacată de FCSB.

Arena Națională
Arena Națională, gazda celor mai importante evenimente sportive din Capitală

Primăria Capitalei și FCSB au mai avut, într-adevăr, un contract prin care oamenii lui Becali urmau să se ocupe în mod direct de întreținerea terenului. Respectivul contract ar fi operat în perioada noiembrie 2017 – iunie 2018 și, conform jurnalistului Cătălin Tolontan, ar fi fost atribuit fără licitație. La vremea respectivă, Primar General al Capitalei era Gabriela Firea, nimeni alta decât fina lui Gigi Becali.

Citeste si: Anamaria Prodan, reacție după ce s-a spus că Gigi Becali îi va fi naș lui Laurențiu Reghecampf: „Să mă anunțați când e nunta”

”Mentenanța gazonului de pe Național Arena, suportată din banii bucureștenilor, a depășit 30.000 de euro pe lună în noiembrie și decembrie 2017, când stadionul a găzduit 6 meciuri și două antrenamente”, scria presa în 2018.

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gigi Becali, operat de urgență! Cum se simte acum Latifundiarul din Pipera: „O operație cam grea...”

Gigi Becali va merge în urma paradei LGBT cu apă sfințită: "Acolo pe unde trec ei, acolo duhuri necurate vor fi și demoni."

Gigi Becali se pregătește de pensie! Finanțatorul lui FCSB le lasă fiicelor pe mână un proiect de milioane de euro! Dezvăluiri exclusive

4 nativi vor lua decizii noi în viață începând cu săptămâna viitoare

Pfizer dă o super lovitură! Anunțul venit de la cel mai înalt nivel! Se întâmplă în curând

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Clipe de coșmar în România. A încercat să se sinucidă în direct. Poliția a intervenit de urgență

EXCLUSIV | K.O. devastator pentru Moroșanu: ”Se plimbă cu caravana”. Lovituri sub centură și pentru frații Stoica

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies