Becali, primele decizii in permisia de Sarbatori! Am aflat de ce s-a dus latifundiarul la Palat si a plecat abia dupa cateva ore

Gigi Becali a avut o permisie de cinci zile in perioada Sarbatorilor, timp in care a stat cu familia, dar a rezolvat si cateva probleme care nu mai suportau amanare.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereBecali a decis soarta jucatorilor de la SteauaAstfel, in prima zi de libertate, latifundiarul s-a dus direct la Palat, pentru a discuta contractele jucatorilor de la Steaua.

fara descriereDe aceea, a venit la Palat“Desi Gigi este la puscarie, el este singurul care ia decizii in privinta fotbalistilor sai si nimeni nu semneaza vreun act fara ca Becali sa isi spuna parerea. Acum, cand o serie de componenti ai echipei au intrat in ultimele sase luni de contract si au oferte, afaceristul a tinut neaparat sa asiste la discutiile privitoare la un eventual transfer sau la o noua colaborare pe un salariu decis de el. A stat trei ore pentru a lua cele mai bune hotarari, apoi l-a chemat pe Valeriu Argaseala, mana lui dreapta la formatia campioana, si i-a comunicat ce trebuie sa faca chiar din ianuarie”, au spus apropiati de-ai lui Becali pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate