"Beleaua" Corduneanu a dat petrecere pentru gemenele sale care au împlinit 12 ani! Invitații au umplut masa cu bancnote de 500 și 200 de euro! VIDEO

Adrian Corduneanu a dat petrecere pentru gemenele sale, Giulia și Rebecca.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Adrian Corduneanu a dat petrecere pentru gemenele sale, care au împlinit 12 ani pe 29 mai. Giulia și Rebecca, fetele pe care Beleaua le are cu Ramona, soția sa, care i-a mai dăruit și un băiețel, au fost săbătorite la un restaurant din Iași. (vezi cum a fost retrogradat polițistul care și-a măsurat mușchii cu Corduneanu)

Citeste si: Terorizaţi de Corduneni

Citeste si: Costel Corduneanu a ieșit la atac și a dat în judecată Inspectoratul de Poliție Iași

Citeste si: Nicolae Guţă, dezbrăcat cu forţa şi obligat să cânte până dimineaţa! Regele manelelor, într-o ipostaza cu adevărat jenantă!

Chiar dacă restaurantele nu sunt oficial deschise, din cauza stării de alertă, Corduneanu nu a avut probleme să închirieze un salon la unul din localurile sale preferate. Beleaua a comandat un tort uriaș, iar gemenele s-au machiat și rujat ca la o petrecere de majorat.

fara descriere

Adrian Corduneanu a dat petrecere pentru gemenele sale: "Vă iubesc maxim posibil" 

"Giulia și Rebecca, vă iubesc mami și tati, maxim posibil", a postat Corduneanu, care a fotografiat și o parte din cadourile primite de gemene, teancuri de bancnote de 500, 200, 100 și 50 de euro, precum și mai multe sticle de băutură.

Liderul clanului Corduneanu a fost de mai multe ori la închisoare. Ultima oară, el a fost eliberat condiționat din penitenciar în primăvara lui 2019, după ce fusese condamnat la începutul anului 2017 într-un dosar de șantaj.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate