“Beleaua” Corduneanu a fost șmecher și în Italia! A închiriat un iaht pentru el și bombardierii săi! FOTO

“Beleaua” Corduneanu a închiriat un iaht în timpul vacanței pe care o petrece în Italia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere
“Beleaua” Corduneanu a închiriat un iaht imediat cum a ajuns într-o stațiune de la Marea Adriatică. După două luni de carantină, interlopul a dus dorul unei vacanțe, astfel că a ales să plece în Italia. El s-a fotografiat la aeroportul din Iași, alături de un prieten. (vezi câte kilograme are, de fapt, Adrian Corduneanu)


In articol:

Citeste si: Terorizaţi de Corduneni

Citeste si: Polițistul care și-a măsurat mușchii cu „Beleaua” Corduneanu, la o halbă de bere, a fost retrogradat! Ofițerul Dan Negură a ajuns subcomisar după ce a fost cercetat disciplinar!

Citeste si: Nicolae Guţă, dezbrăcat cu forţa şi obligat să cânte până dimineaţa! Regele manelelor, într-o ipostaza cu adevărat jenantă!

În poze nu apar soția și copiii săi, semn că această vacanță este mai mult o călătorie de afaceri. De altfel, Beleaua s-a întâlnit în Italia cu mai mulți prieteni stabiliți în penisulă. Încântat de revedere și pentru a avea nevoie de discreție, Corduneanu a închiriat un iaht. El și amici săi s-au fotografiat pe punte acestuia, în jurul unei mese. “Relax! Noi, băieții veseli”, a comentat Corduneanu.

“Beleaua” Corduneanu a închiriat un iaht. Nepotul său a fost condamnat

Beleaua a plecat în Italia la câteva zile după ce nepotul său, Alexandru, fiul fratelui său, Costel, a fost condamnat definitiv la trei ani și opt luni de închisoare sub acuzația de trafic de heroină. Potrivit informaţiilor, Alex Corduneanu (30 de ani), Marcel Cătălin Rusu (32 de ani) şi Ovidiu Ciobanu (38 de ani) au fost prinşi de poliţiştii din Vaslui pe 8 noiembrie. Cei trei se aflau într-o maşină marca Seat, de culoare roşie, şi veneau înspre Iaşi, notează Ziarul de Iași.

Când au fost legitimaţi, asupra lui Rusu, poliţiştii din Vaslui au descoperit o râşniţă şi fragmente de marijuana, din acest motiv la faţa locului fiind chemaţi poliţiştii de la Antidrog. Au continuat cercetările şi oamenii legii au descoperit în maşină cinci foi scrise de mână cu instrucţiuni referitoare la creşterea şi îngrijirea plantelor de canabis.

fara descriere

“Beleaua” Corduneanu a închiriat un iaht. Cum a fost arestat Alex Corduneanu

„S-a procedat la efectuarea unui control corporal amănunţit, moment în care asupra numitului Corduneanu Alex, în chiloţi, respectiv în zona organelor genitale, a fost identificat un pacheţel plastic de formă ovală, ce conţinea în interior o substanţă pulverulentă de culoare maro, suspectă a face parte din categoria substanţelor aflate sub control naţional”, se arată în referatul de arestare.

Alex Corduneanu a spus ofiţerilor că substanţa este heroină şi că a cumpărat-o din cartierul Ferentari, Bucureşti. De asemenea, individul a precizat că cele 33,9 grame de heroină erau pentru consum propriu. Anchetatorii de la DIICOT Iaşi nu l-au crezut pe Corduneanu şi au obţinut acces în convorbirile sale telefonice. Au aflat, astfel, că Alex vindea drogul „unui grup restrâns de prieteni”.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate