”Beleaua” Corduneanu, executat silit la ieșirea din închisoare! Probleme și pentru sotia sa, ”Diamantul Roz”

Adrian ”Beleaua” Corduneanu a ieșit din închisoare, însă s-ar putea trezi cu conturile blocate.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Temutul Adrian Corduneanu și soția lui, Ramona poreclită ”Diamantul Roz” au fost esecutați silit de o societate de recuperare a creanțelor. Aceasta a apelat la un executor judecătresc din Iași, care a cerut în instanță încuviințarea executării silite. La finalul anului trecut, judecătorii au respins cererea, însă în urmă cu o lună aceasta a fost admisă. Hotărârea este una defintiivă.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Cel mai probabil, soții Corduneanu au fost executați silit din cauza unui credit sau a unor facturi pe care nu le-au achitat. În acest caz, executorul judectoresc are rolul de a pune în aplicare executarea prin toate mijloacele prevăzute de lege, ceea ce poate duce la blocarea conturilor sau după caz, de sechestrarea unor bunuri și scoaterea lor la licitație.

Citeste si: ”Beleaua” Corduneanu, petrecere cu mici și bere la ieșirea din închisoare! Frații din ”Brigada Ștefan cel Mare” i-au făcut o primire triumfală

Citeste si: Adrian "Beleaua" Corduneanu a fost eliberat din închisoare! Unul dintre judecătorii care au dat decizia este celebru!

Citeste si: Fiul lui Sile Cămătaru vrea să îşi dea calul pe un Mercedes de 250.000 de euro: “Mai bine îl schimbi cu un Ferrari” FOTO

”Beleaua” Corduneanu a fost eliberat condiționat din închisoare în urmă cu câteva zile după ce fusese condamnat la începutul anului 2017 într-un dosar de șantaj. El este fratele cunoscutului Costel Corduneanu, fost campion la lupte și reprezentant al României la Jocurile Olimpice din 1992 (Barcelona) și 1996 (Atlanta).

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate