”Beleaua” Corduneanu le dă sfaturi copiilor! ”Să nu pună mâna pe țigări, pe droguri”

Adrian Corduneanu, considerat unul dintre cei mai temuți interlopi din Moldova, a intrat în ”live” pe canalul de Youtube al unui prieten și a vorbit despre pericolele la care se supun tinerii din ziua de azi.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Adrian Corduneanu a acordat primul său interviu vloggerului Dan Montana, și el fost deținut. ”Beleaua” s-a delimitat de noțiunea de interlop, spunând că cei mai mari infractori sunt în Parlament și a acceptat să dea câteva sfaturi tinerei generații.

Corduneanu spune că tinerii de astăzi sunt mult mai tentați să cadă în capcana drogurilor și a jocurilor de noroc decât au fost cei din generația lui. El i-a sfătuit pe aceștia să se apuce de sport și să-și vadă de școală.

Corduneanu: ”Toate duc la ruină și la pierzanie”

fara descriere

”Aș putea să dau niște sfaturi pentru copiii îștia din ziua de azi care sunt mai ”bighidii” așa și pe care i-a dereglat jocurile, drogurile, prostiile astea... Să-și vadă de treabă, să nu ”pună botul la vrăjeală”, să se drogheze prin colțul blocului, prin școli, prostii de-astea... Să nu pună mâna pe țigări, pe droguri, că-i distruge. Le distruge viața, sănătatea și pot să ajungă în secunda 1 la pușcărie sau ferească Dumnezeu, morți.

Citeste si: Nuțu Cămătaru s-a afișat prin curte cu ceasul de 50.000 de euro! FOTO

Citeste si: Adrian Corduneanu ridică greutăţi de 200 de kilograme cu braţele: “Dacă dau cu pumnul cade taurul!” VIDEO

Citeste si: Costel Corduneanu, purtat în cârcă de prieteni la o petrecere FOTO

Pot să zic prin ce-am trecut eu, frații mei... să se apuce de un sport că este foarte bine și sănătos, se dezvoltă ca lumea. Sportul e sănătate, îi văd părinții altfel. Să se țină de școală, să-și ia un permis că un permis de conducere e de folos în viață. Să muncească, să lase prostiile.

fara descriere

Eu zic ce văd prin cercurile astea pe unde merg... Tineretul ăsta se distruge, drogurile i-a distrus pe mulți. Așa ajung să facă tâlhării, furt. Toate astea duc la ruină, pierzanie și la belele.

Copiii din ziua de azi s-au maturizat. Unii sunt cu capul pe umeri, dar majoritatea se corup între ei, e și curiozitatea – hai să vedem, să încercăm”, a povestit Adrian Corduneanu pe vlogul lui Montana.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate