”Beleaua” Corduneanu, petrecere cu mici și bere la ieșirea din închisoare! Frații din ”Brigada Ștefan cel Mare” i-au făcut o primire triumfală

Adrian ”Beleaua” Corduneanu a avut parte de o primire ttriumfală la ieșirea lui din închisoare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Considerat cel mai temut interlop din Moldova, ”Beleaua” a fost primit cu entuziasm după eliberarea din închisoare. Fratele lui, Costel Corduneanu și prietenii apropiați au organizat o petrecere în cinstea revenirii lui Adrian.

”Brigada Ștefan cel Mare” nu s-a distrat în vreo locație de lux ci în curtea unei case, la un grătar și un pahar de bere. Băieții s-au simțit excelent și au postat mai multe fotografii de la chef pe site-urile de socializare.

Citeste si: Adrian "Beleaua" Corduneanu a fost eliberat din închisoare! Unul dintre judecătorii care au dat decizia este celebru!

Citeste si: Cum arată iubita bătăuşului medicului din Galaţi! Cristi "Spaidăr" l-a lovit pe medicul ginecolog din cauza blondei!

Citeste si: Fiica lui Sile Cămătaru a călărit un elefant în Sri Lanka! Nicoleta a participat la un safari! VIDEO

Adrian Corduneanu supranumit ”Beleaua” a fost condamnat în toamna anului 2017 la 4 ani și 8 luni de închisoare pentru șantaj. Acesta ar fi exercitat presiuni față de un agent de vânzări pe care l-ar fi obligat să trimită clienți către o altă societate comercială decât cea la care era angajat. Corduneanu i-ar fi solicitat acestuia și o ”taxă de protecție”. În instanță, ”Beleaua” a respins toate acuzațiile și a declarat că toate faptele imputate lui fac parte dintr-o înscenare a poliției.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate