Belgienii promit un vaccin împotriva coronavirusului care oferă imunitate pe viață

Descoperirea făcută de cercetătorii belgieni, care poate schimba lumea! Vaccinul anti-COVID-19 care oferă imunitate pe viață!

Belgienii promit un vaccin împotriva coronavirusului care oferă imunitate pe viață
Autor: Cristina Cruceru

In articol:

Belgienii au realizat un vaccin împotriva coronavirusului, iar după cum promit chiar ei acesta ar putea oferi imunitate pe viață împotriva virusului nemilos, care a pus stăpânire pe întreaga planetă. Oamenii de știință belgieni de la Institutul Rega al Universităţii Catolice din Leuven spun că vaccinul produs de ei va reprezenta o alternativă viabilă față de celelalte de până acum.

Citeste si: Un suflet de luptătoare! Fetița de 11 ani căreia îi bate inima în exteriorul pieptului: ”Este una la un milion”

Vaccinul realizat de cercetătorii din Belgia se află în acest moment în faza de testare. Acesta urmează să fie distribuit în această toamnă.

Suntem singura echipă din lume care folosim vaccinul împotriva febrei galbene ca vector, ca punct de plecare pentru vaccinul nostru. Alte companii precum Astra Zeneca şi Johnson&Johnson folosesc virusuri comune de gripă pe care-i pun în ARN mesager. Avantajul vaccinului nostru este că protejează şi împotriva febrei galbene, iar pentru America Latină şi Africa poate fi un bonus. În momentul în care China a pus codul genetic al lui SARS-COV-2 online, pe 11 ianuarie 2020, noi am început să dezvoltăm în două săptămâni, să iniţiem vaccinul”, a declarat Johan Neyts, şeful Institului Rega-UCL Louvain.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Vaccinul realizat de belgieni, testat doar pe animale

Cercetătorii din Belgia spun că până în prezent vaccinul realizat de ei s-a dovedit a fi eficient pe animale. Vaccinul Institutului Rega din Belgia poate fi transportat la – 8 grade Celsius şi păstrat în frigidere obişnuite.

„După o singură doză, la zece zile după aceasta, vaccinul nostru s-a dovedit că este eficient total pe animale. Imaginaţi-vă că dacă în China, s-ar fi permis accesul imediat cu medicamente, trimise şi transportate prin Organizaţia Mondială a Sănătăţii, pentru primii bolnavi, medici, asistente, familiile lor, împreună cu carantina, am fi putut controla izbucnirea pandemiei”, a adăugat directorul Institutului din Belgia.

Belgienii promit un vaccin împotriva coronavirusului care oferă imunitate pe viață
Belgienii promit un vaccin împotriva coronavirusului care oferă imunitate pe viață[Sursa foto: PixaBay]

 

Citeste si: Sângele lui Bogdan Stanoevici, extras printr-o procedură specială, înainte să moară! Tratamentul inovator

Pfizer Biontech şi Moderna sunt cele două vaccinuri care se folosesc în Uniunea Europeană. De altfel, există acorduri de achiziţie de vaccinuri împotriva COVID-19 cu companiile AstraZeneca, Johnson & Johnson, Sanofi, CureVac şi Valneva.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Doliu în lumea artei. Viorel Nimigeanu a fost răpus de coronavirus

Un nou virus cu o rată de mortalitate ridicată poate amenința omenirea: „Este o preocupare majoră, pentru că nu există tratament”

Gheorghe Turda a izbucnit în lacrimi, în direct! Motivul a fost unul extrem de emoționant

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Încă o nenorocire s-a abătut asupra României! Se extinde cu repeziciune

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Mărturii despre viaţa de apoi. O femeie susține că timpul se oprește pe acel tărâm. Ce spun specialiștii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies